Author: admin

0

Meseria, brățară de aur, mai mult decât o zicală

După ce s-a vorbit destul de mult În ultimii ani despre reÎnființarea școlilor profesionale, la sfârșitul lunii ianuarie au fost făcuți primii pași, publicându-se spre consultare pe portalul Ministerului Educației Naționale “Metodologia de organizare și funcționare a Învățământului profesional de stat cu durata de trei ani”.

0

BC Mureș s-a jucat cu focul

Echipa de baschet masculin BC Mureș Târgu-Mureș a Învins sâmbătă seara pe teren propriu cu scorul de 92-89 (22-23, 30-27, 29-18, 11-21) Steaua CSM Eximbank București, Într-o partidă din etapa a VII-a a Ligii Naționale.

0

Reforma presei

A treia ediție a Gazetei Reforma a ieșit din tipar, editată de Pavillion și o găsiți În mai multe orașe. Este gratuită, iar În cele 32 de pagini Eugen Rădescu scrie despre inocență, Sorin Florea face portretele unor obiecte inutil de cumpărat, Adela Muntean vorbește despre proiectul artistic ”žUrsul de la Sovata”, Paul Hitter Îi dă un interviu lui Eugen Frunză și Krank vine cu bandă desenată. Nu lipsește nici VICE, În dialog cu jurnalistul de investigații transfrontaliere și co-fondatorul Rise Project, Paul Radu, al cărui interviu Îl preluăm În continuare.

0

Tratamentele oncologice prelungesc viața

Tratamentul oncologic pentru tumorile de sân cuprinde chimioterapia, radioterapia și hormonoterapia. Aceste tratamente sunt prescrise În funcție de stadiul de boală, respectiv factorii de prognostic și receptorii hormonali.

0

COMUNICAT DE PRESĂ‚

Consiliul Județean Mureș, în colaborare cu revista Transilvania Business organizează la Tîrgu-Mureș, în data de...

0

Conferințele Open4Business “Parcuri Industriale. O strategie națională”

România a cunoscut În ultimii 20 de ani un proces de dezindustria­lizare determinat În primul rând de o criză profundă de sistem. Fabrici importante s-au Închis și s-au pierdut sute de mii de locuri de muncă. Unele branduri naționale din industrie au fost salvate prin privatizare, altele nu. Ce a umplut locul rămas liber? Mai nimic, pentru că România a fugit până acum de politicile industriale!
Nu e nimic rău În a avea o politică industrială! Uniunea Europeană are și o promovează inclusiv prin Strategia Europa 2020. Statele Unite au avut chiar un efort național de reindustrializare În anii ”™80, și se regăsesc astăzi În fața unei noi reindustrializări, mai ales după ce criza financiară a demonstrat fragilitatea unei economii bazate prea mult pe speculații.