Category: Uncategorized

Proiect educațional la Gimnaziul “Rebreanu” 0

Proiect educațional la Gimnaziul “Rebreanu”

Un nou important proiect european a fost câștigat de către Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” din Târgu-Mureș, a informat echipa condusă de managerul de proiect, Maria Borșan, În cadrul Conferinței de lansare a proiectului, care a avut loc sâmbătă, 31 mai.

Relația profesor-elev-părinte, obiect de studiu 0

Relația profesor-elev-părinte, obiect de studiu

Un interesant studiu despre gradul de satisfacție al elevilor de liceu În relația lor cu profesorii, precum și despre modul În care profesorii din județul Mureș sunt percepuți de către elevi, a fost realizat pe parcursul primului semestru al acestui an școlar de către un grup de 14 consilieri școlari În colaborare cu un sociolog, grup coordonat de către consilierul școlar și psihologul Emil Bloj, coordonatorul Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică.

Colegiile mureșene, reușite de excepție 0

Colegiile mureșene, reușite de excepție

Renumitele colegii mureșene au constituit dintotdeauna ținta celor mai buni elevi, si punctul de pornire al multor cariere de vârf. Prezența la Târgul Educațional a acestora a fost remarcabilă prin eleganța prezentării și prezența câtorva dintre elevii care le fac cinste.

0

Târgul Educațional Mureș, eveniment devenit tradiție

Transilvania Grup Business (cotidianul “Zi de Zi”), Promenada Mall, Malyo Company, În parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Primăria Târgu Mureș și Radio Zu, organizează, În perioada 28-30 martie, a IV-a ediție a Târgului Educațional Mureș& Târgul de Carte Transilvania. Important eveniment al Învățământului mureșean, acesta reunește oferta educațională a municipiului, un mare număr de unități de Învățământ fiind reprezentate În incinta Târgului, devenit deja o tradiție.

0

Instituțiile de învățământ superior, prezente la Târgul Educațional Mureș

Universități, școli postliceale, colegii naționale, licee tehnologice, au avut prilejul de a-și prezenta ofertele la a IV-a ediție a Târgului Educațional Mureș. Indiferent de nivel sau profil, toate au avut ceva inedit, În Încercarea de a se diferenția unele de altele. Evenimentul a fost organizat de Transilvania Business, În parteneriat cu Promenada Mall, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Primăria municipiului Târgu-Mureș, Malyo Company și Radio Zu.