Social

Aventurile de criza ale familiei Fidentescu (IV)

Personaje:
Mihaila Fidentescu – inspector finantist cu state vechi de plata în „încasarea†impozitelor de la societatile comerciale controlate
Somnica Fidentescu – functionar finantist, lucrator la ghiseu, departamentul reclamatii
Dorel si Maricica Fidentescu – copiii celor de mai sus, liber profesionisti în domeniul clubareala, cafenele si studii de piata în Mall.
 
Dorel si Maricica nu au pierdut timpul pe perioada sarbatorilor de iarna si, spre surprinderea tatalui Mihaila, si-au gasit amândoi locuri de munca. Mai mult decât atât, se pare ca noile job-uri sunt extrem de profitabile si vor salva familia de criza financiara. Ramâne de vazut daca Mihaila si Somnica vor fi de acord cu noile ocupatii ale plozilor…

Act II Sc. 2
Seara, în jurul mesei din sufragerie.

Mihaila Fidentescu: Am auzit ca, în sfârsit, ati gasit si voi niste slujbe care sa ne ajute sa trecem peste aceasta perioada.
Dorel Fidentescu: Da tata, am reusit, în sfârsit, sa ne angajam. Vom lucra la un videochat.
M.F.: La un ceeeee?
D.F.: VIDEOCHAT, tata! Stai sa-ti explic înainte sa te ambalezi prea tare. Am vazut un anunt pe Facebook. „Angajam tineri si tinere interesate si interesante pentru Videochatâ€. Am dat „add friend†si „like†si am primit un mail cu toate informatiile necesare. Noi vom putea sa înscriem si altii oameni si sa facem bani de pe urma lor. De fapt, functioneaza foarte simplu si se câstiga bine.
M.F.: Poate fi simplu da’ eu nu am priceput nimic. Ce e acela „like†sau „add friendâ€? si cum adica sa faci bani ca înscrii pe altii?
D.F.: Babalâci ce sunteti. Da voi nu ati auzit de FACEBOOK!!!
S.F.: Uite ce e. Pe mine sa ma lasati cu prostiile voastre. Nu sunt eu chiar de la coada vacii si mai stiu si eu câte ceva. Cum adica videochat? Sa va despuiati pe internet cu toti balosii aia? Nici nu vreau sa aud despre asa ceva!
Mr.F: Stai femeie ca nu se dezbraca nimeni. Frate-mio e cam dus cu pluta si nu stie despre ce este vorba. Practic exista doua sectiuni: adult chat si non adult chat. Noi suntem non adult chat.
M.F.: Pedofilie!!. Eu v-am crescut sa va dati la 15 ani pe site-uri si sa va dezbracati pentru libidinosi?
D.F.: Uite am scos anuntul la imprimanta. „Angajam persoane serioase pentru activitatea de videochat Adult sau Non-adult de acasa. Un mod sigur si comod de a avea un venit substantial! Confidentialitatea si seriozitatea sunt cuvintele cheie!â€
Mr.F.: Stai Dorulet ca astia nu stiu ce e cu Non Adult-ul. Nu se dezbraca nimeni, nici macar de sosete. Noi stam frumos acasa în camera si intram pe messenger si vorbim cu oameni normali despre problemele lor de viata, de la serviciu, de dragoste, de din astea. Nu ne dezbracam si nu facem sex sau alte magarii. Pur si simplu le dam sfaturi, îi ascultam, îi mai facem sa vada ca dracul nu e chiar atât de negru.
M.F.: Ok. Am priceput. si cum o sa faceti bani din chestia asta?
D.F.: Pai, fiecare dintre noi am primit un card. aia când intra si vorbesc cu noi, totul se contorizeaza si platesc. Noi primim banii de la cei care intra direct si vorbesc cu noi. Apoi, de la cei pe care i-am înscris primim 10% din cât câstiga aia.
Mr.F.: Uite, eu am facut un calcul ca sa pricepeti mai bine. Costul este de 1,15 euro pe minut. Am socotit asa. Sa lucram, eu si Dorel 100 de minute pe zi, am câstiga amândoi 230 de euro pe zi. Daca înmultim suma asta cu 30 de zile, pentru ca putem lucra si sâmbata si duminica, asta ar însemna 6.900 de euro pe luna. Pe acestia îi împartim la doi ceea ce înseamna 3.450 de euro de caciula pe luna. Noi ne-am scos din criza! Voi?
M.F.: Tu Maricica, calculele astea arata bine. Cred ca ar trebui sa ne apucam si noi de Video Chat.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close