Eveniment

OrtoProfil România, prietenul întregii familii

Aproximativ o mie de vizitatori au participat sâmbătă, 29 septembrie, la cea de-a doua ediție a Zilei Porților Deschise la OrtoProfil, eveniment dedicat întregii familii, organizat la sediul companiei din strada Podeni.

Concursuri și jocuri pentru prichindei

Vizitatorii n-au avut timp să se plictisească nicio clipă. Au fost organizate concursuri, tombole, screening și consultații medicale gratuite, moment de zumba pentru toate vârstele, iar princhindeii au avut parte de pictură pe față, figurine de baloane și tobogane gonflabile.

Prezentări medicale pentru părinți

De asemenea, în curte a fost amenajat un stand de prezentare a produselor OrtoProfil unde specialiștii au oferit sfaturi tuturor persoanelor interesate, alături de alte standuri ale unor ONG-uri, iar în interior, în sala de conferință, au fost ținute prezentări despre teme diverse: tulburări respiratorii în timpul somnului, tratamentul scoliozei și a afecțiunilor musculo-articulare.

O zi de neuitat pentru familii

Însă atracția evenimentului a fost aducerea în curte a unui balon cu aer cald care a ridicat în aer numeroase serii de copii cu vârsta între 5 și 14 ani. “Unul din scopurile acestui eveniment este de a ajuta vizitatorii să conștientizeze problemele coloanei vertebrale, în special cele care apar la copii, care pot fi tratate din timp și să oferim părinților acces la informații foarte folositoare. De asemenea, ne-am propus să oferim familiilor un cadru de a petrece o zi în aer liber într-un mod sănătos și distractiv în același timpâ€, a afirmat Tekla Vargancsik, responsabil presă în cadrul OrtoProfil România.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close