Eveniment

O nuntă ca-n povești la Centrul de evenimente RAB

Oamenii de afaceri Remus Aurel Bența și Ioana Sărmășan și-au unit destinele duminică, 8 septembrie, cununia civilă, religioasă și recepția organizată cu prilejul nunții fiind considerate a fi evenimentul monden al anului 2013 în județul Mureș.

“Da†hotărât, plin de emoție

Nunta a început de miercuri, 4 septembrie, la ora 18.00 fix. Cununia civilă a avut loc la Casa Căsătoriilor din Târgu-Mureș, eveniment la care Remus Aurel Bența și Ioana Bența, fosta Sărmașan, au concluzionat cele cinci minute cu câte un “Da†hotărât, plin de emoție zis cu zâmbetul pe buze.

Rochie de mireasă din Hong Kong

Ziua de duminică, 8 septembrie, a început la ora 10.00 la casa părintească a mirelui. După câteva momente speciale petrecute în familie, nuntașii au plecat spre casa miresei unde aceasta și-a așteptat mirele îmbrăcată în cea mai frumoasă rochie de mireasă, creația unui cunoscut designer vestimentar din Hong Kong. Rochia i-a scos Ioanei în evidenta toate calitățile, simplitatea, finețea și grația. 

Porumbei albi după ceremonia religioasă

La ora 13.00, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Nazna a avut loc ceremonia religioasă care i-a adus pe cei doi în fața lui Dumnezeu. Printre invitați au fost prezenți medici, avocați, parteneri de afaceri, politicieni locali dar și prieteni și familiile celor doi. La ieșirea din biserică, au zburat porumbeii albi, reprezentand pacea și puritatea, dupa care mirii au plecat spre o scurtă ședință foto în caleștile trase de cai albi.

Peisaj paradisiac

Recepția a avut loc tot duminică, începând cu ora 16.00, în cadrul Complexului Apollo Wellness Club, în cel mai nou și modern centru de evenimente. “Centrul de evenimente RAB†a fost creat special pentru acest gen de ocazii. 

Lângă sală s-a amenajat un lac cu lebede, unde se găsește și un foișor pe o mică insulă la care se ajunge prin traversarea unui pod de lemn, iar în partea opusă a insulei se regăsește o cascadă pe pietre care completează atmosfera de vis.

Muzică pentru toate gusturile

De la acest eveniment nu au lipsit candy barurile, barul de fructe, barul de gheață, palatul copiilor unde peste 40 de copii sub 11 ani au fost încântatț de clovni și prințese, cu jocuri și diferite activități specific vârstei lor.

Pe scenă au cântat și au întreținut atmosfera Orchestra Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureș, dirijată de Horvath Jozsef, Florin Totan și George Natsis. Invitații au avut parte de un recital extraordinar susținut de Marcel Pavel și prietenii lui, Vlad Miriță și Iordache Basalic, care au cântat arii, canțonete și melodii cunoscute și preferate de miri. Ei au fost acompaniați de Grupul Voces și bandul dirijorului George Natsis. Pe parcursul serii au mai cântat și soliștii Silviu Antonesei, Alexandra Crișan, George Pavel și Grupul Voces. 

Bucate alese

Mâncarea a fost aleasă cu iscusință și pregătită de Master Chef Henrik Sebok și echipa lui, care au oferit cea mai bună și aleasă mâncare, sofisticată dar pe gustul tuturor, aranjată perfect în farfurie și combinată armonios pentru a da un gust savuros felurilor de mâncare.

Gurmanzii tradiționali au fost și ei răsfățați cu vițel la proțap, saramale aromate, mămăligă și murături asortate, amenajate într-o zonă tradițională românească. De asemenea, dulciurile servite la cele două candy baruri special amenajate au fost create de cunoscutul bucătar Dorel Șipoș de la Cofetăria “La Cremaâ€.

Belșug și eleganță

La acest eveniment special invitații s-au întrecut în ținute care mai de care mai elegante, mai prețioase, mai frumoase, creații de la diferite case de modă, concepute special pentru această nuntă.

Nunta a ținut până mult după miezul nopții. Seara a fost bogată în muzică, spectacole de teatru, balet, focuri de artificii, mâncare la discreție, eleganță și lux.

After-party cu prietenii și familia

A treia zi a nunții a continuat în compania prietenilor apropiați și a familiei, cu o petrecere privată, la care invitații au avut din nou parte de muzică de calitate susținută de prietenul Marcel Pavel dar și de Irina Sârbu și band-ul ei, care a interpretat muzică diversă: latino, jazz și muzică românească interbelică spre deliciul celor prezenți.

Redacția săptămânalului “Ziarul de Mureș†și a cotidianului “Zi de Zi†transmit tinerilor căsătoriți cele mai sincere gânduri de fericire, sănătate și bunăstare, alături de tradiționala urare “Casă de piatră!â€

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close