Salonul Gallery Pub, originalitate și bun gust vestimentar

Silvana Fărcaș și Andreea Sângeorzan au creat un proiect care are la bază peste 40 de piese vestimentare, o colecție pe care au lansat-o vineri, 6 decembrie, cu ocazia deschiderii Salonului de creație vestimentară, situat în incinta Gallery Pub din Târgu-Mureș.

Colecție de toamnă-iarnă

Seara de vineri a fost una dedicată frumuseții, bunului gust, eleganței și originalității. Peste 40 de piese vestimentare au fost prezentate publicului în cadrul evenimentului de lansare a Salonului de creație vestimentară. Colecția de toamnă-iarnă are la bază un concept unicat, ținute casual și elegante, care se adresează tuturor femeilor. „Evenimentul din această seară are la bază lansarea salonului meu de creație vestimentară. L-am deschis abia de o lună și cu ocazia acestei prezentări vom anunța practic și deschiderea salonului. Este vorba despre o colecție de toamnă-iarnă, de peste 40 de piese, o colecție realizată într-o singură lună. Ne-am axat în principal pe ținute între casual și elegant, adică ținute care să poată fi purtate atât la birou, la o întâlnire de afaceri, cât și la o cină romantică sau chiar la petrecerea de Revelion. Prin această colecție noi ne adresăm tuturor celor care doresc să poarte o creație unicat, deci nu avem o grupă de vârstă căreia ne adresăm”, a precizat Silvana Fărcaș, managerul Salonului. 

„Proiectul s-a născut din prietenia noastră”

Silvana Fărcaș și Andreea Sângeorzan au creat un proiect care s-a născut din prietenie. Acestea au dorit să creeze ținute vestimentare unice și care să fie accesibile pentru o gamă largă de persoane. „Creatoarea acestor vestimentații este prietena mea, Andreea Sângeorzan. Împreună suntem implicate în acest proiect și ideea n-a născut practic din prietenia noastră. Ea este în această breaslă de mulți ani. Eu cred că aceste vestimentații sunt accesibile pentru o gamă foarte largă de persoane, pentru că nu suntem exclusiviste, deși din punct de vedere al modelelor hainelor, suntem originale și am mers de la bun început pe ideea de unicat. Noi am încercat să dăm viață ideilor noastre și să nu facem două piese din același model”, a menționat Silvana Fărcaș. 

În viitor, acestea doresc să meargă pe același drum și să continue să lanseze noi colecții. În plus, ele sunt dispuse să lucreze și la comandă. „În viitor, noi suntem deschise să creăm orice. Nu am pornit pe o anumită linie. Vom lucra și la comandă. Inițial, am dorit să ne lansăm cu o colecție, ca să ne cunoască lumea, dar ulterior vom primi și comenzi și poate din două în două luni să mai lansăm câte o colecție. Vom vedea”, a completat Silvana Fărcaș. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *