Eveniment

Mărțișoare Lions pentru o cauză nobilă

2_lions De Mărțișor, Lions Club Târgu-Mureș 2011 a ales să ajungă din nou aproape de cei aflați în suferință și nu numai. Membrii Clubului au dorit să aducă, în prag de primăvară, pacientelor internate la secțiile de Ortopedie-Traumatologie și Neurochirurgie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș un zâmbet pe chip și bucurie în suflet.

Surprize frumoase pentru paciente

Chiar dacă s-au aflat în perioada de tratament postoperatorie, doamnele internate pe secția de Ortopedie au dorit să arate bine de Mărțișor și au spus „Da” acțiunii demarate de Clubul Lions Târgu-Mureș și cursanții Școlii de coafură HairPassion by Betai Sandor. ”Câteva dintre paciente au fost ajutate de voluntarii noștri, cursanți ai Școlii de coafură HairPassion by Betai Sandor, care le-au coafat, dându-le, pe lângă ajutorul propriu-zis, și un pic de încredere în binele ce va veni cu ziua de mâine și prilejul de a uita că se află în suferință, dar și pe acela de a întâmpina primăvara frumoase și optimiste. Lacrimi de bucurie, emoții, ocazia de a împărtăși cu cineva preocupările și grijile de pe patul de suferință, toate acestea la un loc ne-au dovedit că efortul nostru nu a fost zadarnic”, a precizat Alina Aldea, președinte Lions Club Târgu-Mureș în anul lionistic 2014-2015.

Nu au fost uitate nici colegele de salon ale pacientele coafate, care au primit câte un mărțișor și dulciuri din partea membrilor Clubului.

Mulţumiri întregii echipe

Parte a acțiunii de Mărțișor a fost și vizita la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Târgu-Mureș, unde doamnele au primit mărțișoare realizate de copiii de la Asociația Catharsis din Târnăveni și dulciuri, de care s-au bucurat și domnii prezenți la acțiune, beneficiari ai Căminului. ”Pe această cale aduc mulțumiri conducerii și personalului secțiilor de Ortopedie-Traumatologie și Neurochirugie, conducerii și personalului Căminului pentru Persoane Vârstnice, conducerii și cursanților Școlii de coafură HairP

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close