Uncategorized

Dascalii pasoptisti învinsi la scor de neprezentare de “Unirea”

Profesori de toate specializarile s-au întrecut pe terenul de fotbal din curtea scolii într-un spirit total de fair play, fara vreo strategie de joc, ca doar vorbim de un meci în curtea scolii, învingatori iesind  profesorii Colegiului “Unireaâ€, care au învins cu scorul de 3-0. Se poate domnilor profesori de la Papiu, sa vina cei de la Unirea si sa va  bata la un asa scor de neprezentare ?
Le putem gasi totusi o scuza, antrenorul necujucator al gazdelor, directorul Bui Simion, a fost ocupat cu ceva fosti absolventi veniti sa le explice actualilor elevi de cum statea treaba cu limba rusa prin anii 60, iar când într-un final a ajuns si el la meci, zarurile deja erau aruncate, golurile marcate, completate de o resemnare care cu greu mai putea puncta pe tabela de marcaj.
Degeaba au încercat profesorii sandor, Contiu, sa-i opreasca pe înaintatii adversi ca portarul Frunza tot a scos mingea din poarta de trei ori. Le dam si aici circumstante atenuante profesorilor învinsi pe terenul de fotbal, acestia revansându-se în alte competitii, unde disputa sa dus pe alte terenuri, ale artei fotografice, geografiei si picturii.
Daca tot e sa le dam acel 5 la suta gazdelor, dupa insuccesul de luni, profesorii de la Papiu au reusit sa remonteze scorul, reusind ca la finalul Zilelor Colegiului sa marcheze pozitiv în clasamentul unei noi etape în cadrul Campionatului Traditiei Educationale cu numarul 92, ani pe care Colegiul Papiu îi sarbatoreste în acest an.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close