Sanatate

Licitație pentru Centrul “Sf. Maria”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș solicită oferte sigilate pentru restructurarea Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică „Sf. Maria” din Brâncovenești, obiectiv finanțat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, prin intermediul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Documentele de licitație și copiile suplimentare pot fi preluate gratuit de la sediul DGASPC Mureș, strada Trebely nr. 7 Târgu-Mureș, corpul A, Biroul de Achiziții Publice.

„Ofertele trebuie să fie valabile pentru o perioada de 90 de zile după deschiderea ofertei și trebuie să fie însoțite de o garanție de participare în valoare de 25.000 lei. Se acceptă 50% din valoarea garanției de participare în cazul IMM-urilor, conform legislației române în vigoare”, se arată pe site-ul Consiliului Județean Mureș. Ofertele trebuie să fie transmise la sediul DGASPC Mureș, până în data de 16 septembrie 2013, ora 10.00. Nu sunt permise oferte în format electronic.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close