Interviu

Reparații și igienizări la Grupul Școlar “Petru Maior”

Reparații și igienizări la Grupul Școlar “Petru Maior” – Ziarul de Mures

Grupul Școlar “Petru Maior†din Reghin se pregătește pentru un nou an școlar. Momentan, se desfășoară lucrări de igienizare și reparații. Ștefan Șerban, directorul unității ne asigură că totul va fi gata la începerea școlii și chiar mai devreme. De asemenea, planurile pentru anul școlar 2012 – 2013 vizează atât partea educațională, cât și cea materială.

Reporter: Ce lucrări sunt în derulare la “Petru Maiorâ€?

Ștefan Șerban: Se desfășoară lucrări de igienizare, reparații grupuri sanitare. Lucrările sunt în derulare și sperăm că se vor finalize până la data de 1 septembrie. În mod sigur, vor fi gata până la începerea cursurilor.

Rep.: Ce planuri aveți pentru anul școlar 2012 – 2013?

Ș.Ș.: Vorbind de partea educațională, dorin să avem rezultatele pe care le-am avut și în anul școlar trecut, atât la examenele naționale, la examenele de final de ciclu, mă refer la cele de Evaluare Națională și examenul de Bacalaureat cât și la concursurile și olimpiadele școlare la care am participat. Referitor la partea materială, sperăm să realizăm schimbarea geamurilor și ușilor școlii. Noi sperăm ca acest lucru să se realizeze cât mai repede, pentru ca la iarnă să avem geamuri noi. 

Rep.: Ce ne puteți spune despre colectivul de profesori din acest an?

Ș.Ș.: Din punct de vedere al cadrelor didactice, nu există schimbări majore în cadrul colectivului pentru că majoritatea cadrelor sunt titulare. 

Rep.: Spre final de vacanță, în pragul începerii unui nou an, ce le transmiteți elevilor?

Ș.Ș.: Le transmit un gând bun, să își încarce bateriile în perioada care mai urmează până la începerea anului școlar și mult succes în noul an școlar care îi așteaptă!

You may also like…

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close