Social

”žChiar daca politica nu se face în fusta, femeile contrazic acest aspect si chiar o fac cu succes”

Daca tot vine luna martie, e musai sa aducem un omagiu femeii si  ne-am gândit sa daruim si noi un martisor celei mai iubite dintre fiinte, mamei, sorei, amantei, doamnei primar, doamnei ministru, doamnei patron, sau în ce postura o gasim. Am gasit-o întro pauza si am provocat-o la un interviu, sa vedem ce mai face, cum s-a realizat si cât mai este respectata de societatea româneasca. Cine e domana ? Asta va decide citorul, noi doar oferim unele mici indicii.

Reporter : Sarut mâna. Ne-am gândit sa va aducem un martisor, cu conditia sa ne spuneti cum o mai duceti. Facem târgul ?
EA : Cu mare placere, toata viata am avut parte de un asa santaj, si unul în plus sau în minus nu mai conteaza.
Rep. Ce mai faceti ?
EA : În general bine, chiar daca criza a afectat si sexul slab, si suntem nevoite sa ne adaptam si noi la vremurile prezente. Bine ca vine acum primavara si mai suntem si noi bagate în seama de barbati. Putine sunt cazurile în care suntem deasupra lor si mai tragem si noi sforile. Mai pe la unele primarii, mai pe la Ministerul Turismului si prin alte medii private, deci nu am disparut cu totul din peisaj.
Rep. E mai greu pentru o femeie sa se ia la trânta cu criza ?
EA : Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile. Chiar si criza e de genul feminin si se poate spune ca ne e mai usor sa-i venim de hac. Daca mai nimeresti si într-o postura favorabila, poti face cu succes crizei. Doamna Udrea sta bine mersi pe functie, chiar si la voi în judet sunt reprezentante care se tin tare pe picioare. La Consiliul Judetean, doamna Lokodi, care face treaba destul de buna din cate cunosc. Chiar si de surorile mele din primarii, la Bala, Deda sau Beica nu ma pot plânge si ar putea da clasa la alti primari asa zisi barbati dar care sunt mai degraba niste muieri la ce rezultate au.
Rep. Sunteti de acord cu sintagma : barbatul conduce lumea si femeia îl conduce pe barbat ?
EA : si da si nu. Orgoliul meu feminin ma face sa fiu de acord cu acest lucru, plus ca mai sunt si exemple în acest sens, Elena Udrea pe care o cunosc foarte bine e bazata si  trage multe din sforile din Guvern si cade tot timpul în picioare. Dar sunt si alti barbati care chiar conduc ne conduc  si care în loc sa ne respecte nu ezita sa ne taxeze ori de câte ori au ocazia. stiti voi faza cu tiganca împutita. Tare ma mâhnit acel episod venit din partea barbatului numarul 1 al tarii.
Rep. Escu sau Esca ?
EA : Hmmm, greu de spus, Escu sunt multi, care au tot venit si nu au facut mare lucru. În schimb Esca e una singura. Cred ca tot ea e în avantaj, din câte cunosc în manualele scolare apare ea, iar despre numerosii Escu nu prea se spun multe, poate doar la capitolul dictatori si presedinti posdecembristi lipsiti de realizari deosebite.
Rep.: Revenind la plaiurile muresene, cum este reprezentat sexul slab ?
EA : Foarte bine, avem presedinti de Consiliu Judesean, primari, viceprimari, care fac cu succes fata provocarilor prezentului. Le vad destul de active ceea ce ma bucura, si nu scapa nici un prilej de se face auzite. Chiar daca politica nu se face în fusta, femeile  contrazic acest aspect si chiar o fac cu succes.
Rep.: Femeia fara barbati e ca nunta fara lautari. Cum îi preferati, de Valentine s Day sau de Dragobete.
EA: Îi prefer în ambele situatii, dar sa fie sinceri. Poti lua plasa de la ei si de Valentine s day si de Dragobete, si nu e o regula. S-au tot dat la mine tot felul de barbati care au venit la început cu intentii frumoase dar care s-au dovedit niste mincinosi care urmareau doar sa-si satisfaca anumite nevoi.
Rep. Ce nevoi ?
EA: Acum si tu, tot felul de nevoi, de care sa profite si apoi sa ne lase cu ochii în soare. Indiferent în ce postura am fost, am patit acelasi lucru, educatia, bunatatea, cultura, sanatatea, toate au fost înselate de barbatii care s-au batut cu pumnii în piept ca o iubesc si ca îi vin în ajutor. Pot si generaliza, toti  barbati care au ajuns la Cotroceni s-au declarat îndragostiti de România, dar rând pe rând au mintit-o si au înselat-o pe pe o ultima fufa.
Rep.: Totusi nu se gaseste nici un petitor mai de seama pentru tanti România ?
EA : Din pacate slabe sunt ofertele pietei, doar papitoi care au prins putin tupeu si se cred mari Don Juan. La câte calitati am, demonstrate în dese rânduri, nu ma pretez la neica nimeni, care se cred veniti pe cai mari dar care nu sunt decât niste neseriosi. Cu petitul e ceva mult mai serios care nu se face doar de dragul de a te cupla cu cineva si sa se bucure doar câtiva, si restul sa sufere. Dar vorba cântecului, „I will survive†si cu siguranta se va gasi cineva care sa aiba grija de mine la modul cel mai sincer si mai frumos.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close