Sport

„Ziua adevărului” pentru fotbalistele „tricolore”

3-fotbal-fem

Vineri, 21 octombrie, de la ora 20.45, reprezentativa feminină de fotbal a României va susține la Lisabona partida tur a barajului cu Portugalia pentru calificarea la Euro 2017. Returul acestei duble urmează să se dispute la Cluj, marți, 25 octombrie, de la ora 18.00.

Din lotul „tricolorelor” face parte o singură jucătoare de la ASA Târgu-Mureș și alte două jucătoare care au părăsit în această vară formația mureșeană. La ASA se află Ana Maria Gorea, iar cele două ex-mureșene sunt portarul Andreea Părăluță, care în vara acestui an a fost transferată la Atletico Madrid și Göder Brigitta, acum în Ungaria, la Györ. Calificarea la Europenele de anul viitor, care se vor disputa în Olanda ar fi o premieră absolută pentru fotbalul feminin românesc. Din lotul de 23 de jucătoare cu care va aborda antrenorul Mirel Albon jocurile cu lusitanele fac parte 15 jucătoare de la Olimpia Cluj, 7 evoluează la cluburi din străinătate (Spania-2, Polonia, Ungaria, Turcia, Danemarca și Coreea de Sud) și una de la ASA.

 

Între timp, Superliga feminină își continuă competiția internă cu partidele etapei a VI-a, care se dispută fără partidele echipelor care dau jucătoare reprezentativei României. Dacă Superliga se dispută, al doilea eșalon, numit Liga I, are o săptămână de pauză, cu unele partide amânate din diverse motive.  În etapa a V-a a seriei I, FCM Viitorul Reghin va juca abia săptămâna viitoare, în deplasare la Real 2 Craiova, aflată pe locul 4, cu 6 puncte, reghinencele fiind situate un loc mai jos, cu 3 puncte. În seria II, Ladies Târgu-Mureș, situată pe locul 7, cu 3 puncte, va juca tot în deplasare, la Vasas Femina 2 Odorheiu Secuiesc, locul 4, cu 6 puncte, dar jocul a fost reprogramat pentru data de 19 noiembrie. (M.V.)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close