Eveniment

”žCasa Moda” a ajuns în Mureș Mall

”žCasa Moda” a ajuns în Mureș Mall – Ziarul de Mures

Începând de marți, 30 aprilie, produsele KoldTex Sighișoara se regăsesc și la Târgu-Mureș, mai precis la magazinul „Casa Moda†din Mureș Mall, la etajul al doilea. Acestea sunt aduse târgumureșenilor de către firma Asiad Invest.

De la construcții la distribuția articolelor textile

Firma care deschide acest nou magazin, amplasat în Mureș Mall, este nouă în domeniul distribuției articolelor de îmbrăcăminte. „Pentru firma AsiadInvest reprezintă un eveniment deosebit pentru că aceasta are un profil cu totul deosebit față de ceea ce vedeți aici, și anume firma se ocupă de construcții industriale și civile. Datorită parteneriatului pe care îl avem mai demult cu firma KoldTex din Sighișoara am considerat de cuviință să inițiem și o astfel de activitate în ideea diversificării obiectului de activitate al firmei și de ce nu pentru realizarea unor profituriâ€, a declarat Victor Surdea, consilier economic în cadrul SC AsiadInvest SRL.

În pas cu moda

Magazinul va comercializa articole vestimentare bărbătești, se va axa în principal pe cămăși, atât sport, cât și business, dar și jachete, tricouri, pantaloni și accesorii precum cravate și eșarfe. „În principiu obiectul magazinului îl reprezintă în exclusivitate articole bărbătești. Grupul de firme „Casa Moda†prin partenerul nostru direct KoldTex Sighișoara este cel care produce genul acesta de articole. Acum am început cu o colecție care se pretează pentru sezonul acesta, primăvară-vară și sigur vom încerca să ținem pasul cu schimbările care vor fiâ€, a precizat Victor Surdea.

Produse românești

În gama de produse comercializate se regăsesc articole textile fabricate la Sighișoara, dar și alte branduri. „Cămășile, în general sunt realizate la KoldTex Sighișoara, iar alte produse, tricouri, bluze, jachetele, gecile din piele velurată sunt realizate în cadrul grupului care mai are o fabrici în Germania și Macedonia. De altfel, o să remarcați, în afară de produsele „Casa Modaâ€, după cum apar ele pe etichetă o să regăsiți în principal la cămăși, gama Venti, sunt destinate preponderent clientelei tinereâ€, a subliniat Victor Surdea.

You may also like…

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close