Auto

Audi cu 1000 de wați

Cel mai sofisticat sistem audio din dotarea gamei Audi se dovedește un succes fără precedent. În mai puțin de un an, peste 3000 de clienți care au achiziționat un A8 au ales sistemul audio de ultimă generație Bang & Olufsen. În prezent, fiecare al cincilea Audi A8 sau S8 este echipat cu acest sistem, a cărui putere este de peste 1000 wați.

Cu un total de 14 difuzoare active, tehnologia Acoustic Lens, (dezvoltată de B&O), și putere impresionantă a amplificatorului, sistemul audio de ultimă generație asigură o experiență audio perfectă. Special concepute pentru Audi A8, grilele difuzoarelor au fost realizate din aluminiu anodizat prelucrat cu meticulozitate și rafinament – același material ca cel folosit la realizarea caroseriei acestei luxoase limuzine sport.

Sistemul audio, cu designul său perfect integrat în ambianța interioară luxoasă și sportivă a noului A8, adaugă modelului o notă distinctivă de eleganță. La activare, din planșa de bord, ies automat două difuzoare-lentilă pentru sunetele înalte. Acestea asigură o profunzime extraordinară a sunetului indiferent de locul ocupat în habitaclu, grație transmiterii sunetului pe o direcție perfect orizontală. Astfel, fascinația designului și tehnologiei aparente se îmbină cu sunetul de înaltă clasă emis de sistemul audio de ultimă generație Bang & Olufsen, declarat de publicațiile comerciale de specialitate ca fiind “modelul de referință pentru clasa sa”.

Sistemul audio realizat de celebrul producător danez este acum disponibil pentru noua versiune Audi – vedeta modelelor sport, Audi R8. Bang & Olufsen lucrează deja la realizarea de sisteme audio individuale pentru instalare, în viitor, pe alte linii de modele.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close