Eveniment

Belete la spectacolu’ anului mai avet’? Sau las’ ca smanglesc io câteva!

Bietele menajere ale Salii Polivalente!, doar imaginati-va câta cantitate de alcool sanitar trebuie sa foloseasca pentru a dezinfecta toate încaperile cladirii invadate aseara  de romi la vederea si auzul glasciorului lui Nicolae Guta!
Cu toate ca îmi regret nespus lipsa de la un asemenea recital, am preferat sa ma plimb prin centru si sa ascult fel de fel de pareri post-specatcol, legate în principal de sarmul inconfundabil al manelistului, spuse de catre cei mai înflacarati fani; o tiganca de cinspe ani, maritata, venita cu sotul de la acest concert simfonic, îmi raspunde ca „a fost bestial. Guta-i al mai misto barbat.†Da, doamna, am convingerea. Asta sigur nu foloseste cuvântul „teatru†în vorbirea cotidiana. Asa ca nu mi-am permis sa-i recomand piesa „Aniversarea†care se joaca la Teatrul National, în 23 martie, la Sala Mica, începând cu orele 19:30. Va invit pe dumneavoastra sa o urmariti, garantez o ora si jumatate de râs molipsitor. MAMA(Monica Ristea), TATA(Dan Radulescu), Ester(Anca Loghin), Jurgen(Rares Budileanu) formeaza pentru câteva zeci de minute o familie de nemti putreda în esenta, minunata în aparenta. Dupa caderea cortinei, actorii afirma cu fermitate  ca aceasta piesa va fi pusa în scena o perioada îndelungata de timp de-acum încolo.

P.S. : Pentru majoritatea cetatenilor onorabili care formeaza acest oras e mai aproape Teatrul National decât Sala Polivalenta asa ca pentru o eventuala economisire a benzinei, de altfel scumpite, orpiti-va la o piesa adevarata de teatru, restul e Can-Can.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close