Social

Ceata lui Pa-pi-i-u, ”¦ aualeu ce taraboi!

Cea mai de prestigiu institutie de învatamânt liceal din oras, Colegiul National “Alexandru Papiu Ilarianâ€, trece printr-o perioada neagra a existentei. Nu va panicati! Nimic nu e întâmplator, lumina întotdeauna îsi gaseste calea, dar pâna una alta, sa va spun ultimele bombe.
    Domnul profesor de matematica, Liviu-Calin Vlas a depus plângere împotriva doamnei director adjunct, Angelica Mascasan, de asemenea, profesoara de matematica, în care reclama ca mandatul de directorat al acesteia a luat sfârsit în luna februarie a anului curent si în ciuda acestui fapt, doamna activeaza ca director adjunct. A doua nemultumire a profesorului a fost iscata la aflarea vestii cum ca anul viitor, daca ar fi sa respectam normele legale, subiectul plângerii ar trebui sa iasa la pensie. Numai ca zilele astea, domnul inspector general, Dumitru Matei, a confirmat ca actualei directoare adjuncte i se va acorda “catedra întreaga†anul scolar viitor. Alexa Mirela, profesoara de matematica, este nevoita sa predea la înca un liceu, pe lânga Papiu, pentru a-si acoperi toate orele cerute si pentru a-i ceda locul doamnei Angelica.
 Vlas asteapta 30 de zile, termenul legal pentru ca raspunsul la plângerea adresata sa fie luat în considerare, daca nu i se comunica nimic, o va da în judecata pe doamna Mascasan, pentru încalcarea Legii Învatamântului.
Pâna una alta, nu ne ramâne decât sa asteptam posibile verdicte, sa speram la o reglare de conturi amiabila din partea ambelor parti si sa avem încredere în… justitie?!

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close