Eveniment

Cu brățara de acces la UNTOLD, vezi toată Transilvania

În perioada 5-19 August, brățara de acces la festivalul UNTOLD se transformă, pentru prima dată, în bilet de acces la cele mai importante obiective turistice din Transilvania.

Potrivit site-ului www.amosnews.ro, prin programul Transilvania All Inclusive, toți cei care decid să rămână în Transilvania, după festivalul UNTOLD, fie că sunt români sau străini, vor avea parte de reduceri de până la 50% la vizitarea celor mai importante obiective turistice din zonă.

Printre obiectivele turistice din program se numără Castelul Bran, Cetatea Albă, Castelul Corvinilor, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Mocănița, Salina Turda și alte destinații de neratat. Potrivit celebrului ghid turistic Lonley Planet, Transilvania este pe locul 1 în topul destinațiilor ce trebuie văzute în 2016.

Anul trecut, UNTOLD a fost desemnat cel mai bun festival din Europa și a reușit să aducă în regiunea din inima țării peste 240.000 de turiști, dintre care 35.000 din țări precum Germania, Olanda, Franța, Mexic, Noua Zeelandă, Japonia, SUA.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close