Auto

Cum inveti sa conduci in conditii grele atunci cand esti in scoala de soferi

Vrei sa inveti sa conduci cat mai bine? Atunci trebuie sa acorzi atentie la tot ce inveti in scoala de soferi. Ca sa poti  conduce cat mai bine trebuie sa ai parte de un instructor cat mai profesionist. Acesta trebuie sa te urmareasca constant si sa iti corecteze toate greselile pe care le faci.

   Cum poti invata sa conduci perfect inca din scoala de soferi

In momentul in care te-ai inscris la scoala de soferi si este iarna trebuie sa ai mare grija cu masina. Trebuie sa te astepti ca masina ta sa nu raspunda tocmai asa cum trebuie la toate comenzile tale. Pentru asta ai nevoie de un instructor care sa isi faca treaba si care sa te invete cum sa conduci.

La inceput trebuie sa inveti legislatia dupa care poti iesi in trafic. Ca sa poti invata legislatia scoala de soferi se va ocupa de asta, iti va asigura cateva ore in care vei face chestionare, dupa care este recomandat faci acelasi lucru de acasa. Acceseaza www.chestionareauto.ro pentru a invata cat mai bine si cat mai repede tot ce este necesar.  Doar asa vei putea sa iei examenul auto inca din prima incercare si fara nicio problema.

In ceea ce priveste condusul trebuie sa ai grija ca masina va tinde sa derapeze. Instructorul auto te va invata cum sa faci astfel incat sa mergi cu masina cat mai corect.  Iarna este un anotimp dificil iar drumul va fi destul de greoi si din aceasta cauza trebuie sa ai mare grija cum conduci.

In cazul unui derapaj intructorul trebuie sa te invete cum sa redresezi masina. Ai nevoie sa stii cum sa stapanesti orice situatie ca sa poti trece de proba practica. Chiar si la viteze mici masina ta poate derapa si iti poate scapa de sub control chiar si in trafic.

Motorul nu trebuie sa fie pornit cu mai mult de doua minute inainte de plecare. Cu cat tii mai mult masina pornita cu atat vei polua mai mult.  Un alt sfat de care trebuie sa tii cont este ca inainte de a merge la ora de condus trebuie sa bei cafea, cafeaua te va face mai atent la drum , pe langa asta nu este recomandat sa conduci dupa ce  ai petrecut o noapte intreaga.

Nu lua medicamente care te fac somnoros si incearca sa mananci cat mai bine posibil. Cu cat esti mai bine hranit cu atat vei putea da dovada de o atentie sporita la condus.

Un alt sfat de care trebuie sa tii cont este sa privesti cat mai in fata. Incearca sa vezi cat mai mult in trafic, trebuie sa fii constient de toate situatiile care pot aparea. Rabdarea este cheia, incerca sa inveti tot ce este necesar sa ca poti conduce cat mai corect. Instructorul te va invata cum sa conduci cu atentie si cum sa eviti situatiile neprevazute.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close