Divertisment

Cupa ” 1 Decembrie” la table tradiționale, la Luduș

2_tableSfârșitul lunii noiembrie aduce la Luduș o interesantă și mult așteptată competiție adresată amatorilor și jucătorilor pasionați de table. Cine se dovedește profesionist în a muta toate piesele în casa proprie și apoi să le scoată din casă, se va bucura de premii substanțiale.

Secţia de Backgammon a Atletic Club SPORTIN Luduş organizează în data de 29 noiembrie 2015, în incinta Restaurantului ,,La Bologa’’, ediţia a IX-a a concursului judeţean de table tradiţionale „Cupa 1 Decembrie”.

Ultima zi de înscriere este cea în care se desfășoară concursul, nu mai târziu de ora 10.30. Primii 24 sportivi înscrişi sunt direct calificaţi pe tabloul principal. Se acordă premii în bani primilor 4 clasați pe tabloul principal, finaliștilor din ,,tabloul de consolare’’ și câștigătorului pe tabloul ,,Ultima șansă’’. Câștigătorul cupei va beneficia de un voucher de calificare pe Tabloul principal al ediției a X-a din 2016.

Jocul de table este un joc de noroc și strategie între două persoane, cu două zaruri și 30 de puluri, câte 15 pentru fiecare jucător, practicat pe o tablă specială de joc alcătuită din două rânduri de câte 12 săgeți încrustate sau pictate. Jocul de table este printre cele mai vechi jocuri din lume, are diverse variante și este practicat în toată lumea. Informaţii suplimentare despre concurs se pot obține la numărul de telefon 0740-054197.

 

Amalia VASILESCU

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close