Eveniment

Dragostea a plutit în aer, la „Nunta noastră”

2-targ de nuntiCetatea Medievală Târgu-Mureș a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, ediția a IX-a a târgului de nunți „Nunta noastră”, eveniment la care au participat zeci de tineri și peste 45 de expozanți, care le-au prezentat viitorilor miri tendințele anului 2017 și i-au întâmpinat cu promoții tentante.

 

O surpriză a organizatorilor a constat într-un concurs inedit, peretele dragostei, amplasat la intrarea în corpul cetății, unde îndrăgostiții au lăsat bilețele colorate cu declaraţii de dragoste siropoase. Ideea a prins foarte bine la îndrăgostiți, dovadă fiind zecile de bilețele lipite pe perete. Duminică seară, la finalul târgului, s-au acordat, prin extragere la sorți, două premii: o cină romantică la Zambara Bistro și un voucher în valoare de 200 lei la o florărie din oraș.

 

Ingredientele târgului din acest an

Rochii de mireasă, costume de mire, fotografi, cameramani, DJ, restaurante, flori, decoruri, aranjamente, mărturii, torturi, prăjituri, accesorii pentru mireasă, mire şi nuntaşi, bijuterii, photobooth, lumânări, formaţii, interpreţi, artificii, baruri, băuturi, porumbei, fructe, dulciuri și multe altele. Acestea au fost ingredientele târgului din acest an.

Saloanele de rochii de mireasă din oraș au prezentat colecțiile anului 2017 și le-au oferit viitoarelor mirese reduceri de preț dacă cumpără sau închiriază rochiile de mireasă pe perioada târgului sau până la sfârșitul lunii ianuarie. Cu oferte speciale au venit în întâmpinarea viitorilor miri și fotografii, cameramanii și interpreţii, care au conceput pachete la prețuri speciale. În ceea ce privește florile și aranjamentele florale, participanții la târg cu putut admira aranjamente de flori din hârtie concepute de către un artizan din județul Mureș. În ultimii ani, au devenit tot mai căutate serviciile celor care realizează fotografii instant în cabine foto deschise. Conceptul de „photobooth” este distractiv și îndeamnă la veselie. Fotografii nelimitate, asistent punctual și la ținută, design unicat pentru fotografii, arhivă online, accesorii variate și dedicate completă a echipei promit cei care se ocupă de aceste servicii, iar prețurile sunt rezonabile.

 

Târguri de nunți în perioada următoare

DoubleTree by Hilton Sighişoara-Cavaler va găzdui, în perioada 4-5 februarie, prima ediție a târgului de nunți de la Sighișoara.

Palatul Culturii din Târgu-Mureș va găzdui, în perioada 10-12 februarie 2017, târgul de nunți „Nunta exclusivă”, un concept nou si unul dintre cele mai promițătoare evenimente în materie de nunți din Transilvania. Dedicat în special viitorilor miri, dar și tuturor celor interesați de organizarea unui eveniment festiv, târgul de nunți se află la ediția a doua și își propune să adune la un loc cei mai importanți furnizori de servicii din Transilvania și o serie de stilişti şi designeri de top, pentru a aduce în atenția viitorilor miri tendințele anului 2017 în materie de nunți și evenimente festive.

„În cadrul evenimentului, vor avea loc prezentări de rochii de mireasă, rochii de seară și costume, cât și workshop-uri dedicate viitorilor miri, spectacole cu muzică live, concursuri între barmani, demonstrații pirotehnice și multe alte momente surpriză, oferindu-vă astfel posibilitatea de a alege ceea ce vi se potrivește mai bine, dintr-o selecție exclusivistă de oferte speciale din partea expozanților. Perechile participante vor beneficia de o serie de reduceri, vor putea participa la concursuri cu premii și vor avea ocazia de a se informa, de a se inspira și de a gusta, la propriu și la figurat, din ofertele celor mai cunoscute branduri de pe piață”, au arătat organizatorii evenimentului.

De asemenea, în perioada 17-19 februarie, la Promenada Mall Târgu-Mureș, va avea loc expoziția „O nuntă perfectă”, care prezintă cele mai noi tendințe în materie de rochii de mireasă și accesorii, costume de miri, rochii și ținute de ocazie, bijuterii, buchete de mireasă, cofetării și laboratoare de specialitate, fotografii și filmări.

 

Teodora MÎNDRU

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close