Stiinta si tehnica

Elcoteq România, o nouă abordare în servicii de producție de electronice

Elcoteq SE, o companie globală, s-a înființat în Finlanda, în 1984. Astăzi Elcoteq SE este o companie lider în servicii de productie de electronice (EMS) în domeniul tehnologiei comunicațiilor. Elcoteq furnizează soluții complete globale constând în design, introducerea produselor noi (NPI), fabricare, management lanț de furnizări și servicii după vânzare pentru întregul ciclu de viață al produselor clienților săi. Aceste produse includ produse pentru Comunicații Personale (telefoane mobile), Comunicații în Locuință (dispozitive de emisie-recepție, electronice pentru televizoare cu ecran plat) și echipament de Comunicare în Rețea (stații bază, amplificatoare turn, sisteme de microunde). Compania ope­­rea­za în 16 țări pe patru continente și are circa 21.000 de angajați.

www.elcoteq.com

Elcoteq în România

Elcoteq operează în România din septembrie 2006. Situată într-un parc industrial foarte dezvoltat, fabrica Elcoteq din Arad este localizată la mai puțin de 50 km de Ungaria. Aradul, având o populație de peste 180 000 de locuitori, este unul dintre cele mai prospere orașe din România, cu o lungă tradiție industrială și comercială. Peste 400 de angajați își desfășoară activitatea în condiții de standarde europene, având la dispoziție tehnologie de ultimă generație. În momentul de față în Elcoteq România se realizează echipamente pentru stațiile de bază, destinate telefoniei mobile.

În Elcoteq ROMÂNIA este implementat un Sistem de Management Integrat al Calității și Mediului, certificat conform ISO 9001:2000 și ISO 14001:2004, conducerea societății angajându-se să mențină și să îmbunătățească acest sistem în vederea respectării tuturor cerințelor clienților, creșterii calității produselor și nu în ultimul rând, creșterii calității muncii.

Valorile care ne

ghidează sunt:

– Satisfacția clientului

– Personal devotat

– Comportament etic în afaceri

– Dezvoltarea permanentă

– Orientarea spre rezultate

„Scopul nostru este de a fi și de a ne păstra poziția

de talie mondială în domeniul industriei electronice.“

Rep.: Care considerați că este misiunea organizației Elcoteq România?

Mike Campan: ELQ România va asigura servicii excepționale clienților săi, pentru a crea o poveste de succes „high tech” în România, înfăptuită de români.

Rep.: Care considerați că sunt caracteristicile cruciale ale unui bun manager?

M.C.: Înțelege atât punctele forte, cât și oportunitățile de îmbunătățire ale organizației sale. Creează și facilitează dezvoltarea echipei manageriale, până în momentul în care devine capabilă să reușească pe cont propriu. Încurajează inovația, nu pedepsește eșecul când intenția a fost cu adevărat spre beneficiul organizației.

“A LEADER IS BEST WHEN PEOPLE BARELY KNOW HE EXISTS, WHEN HIS WORK IS DONE, HIS AIMS FULFILLED, THEY WILL SAY: WE DID IT OURSELVES.”

Lao TZU

(filosof din secolul al VI-lea î. Hr.)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close