Eveniment

Festival bazat pe umor, nu glumă!

festival umor

Nu trebuie sa ratezi cel mai interactiv festival al studenților! A 17-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Satiră și Umor va debuta luni, 16 noiembrie și se va încheia duminică, 22 noiembrie. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș și Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Liga Studenților Târgu Mureș, Liga Studenților din Universitatea “Petru Maior” (LSUPM), OSMD, SmartStudent și Studenții UAT.

Directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Târgu Mureş, Simion Gergely, ne asigură că programul festivalului va fi unul stufos, pe toate gusturile, menit să te facă să râzi cu gura până la urechi, să te relaxezi și să pleci binedispus, cu dorința de a reveni. Karaoke cu heliu , Party Funny T-shirts, workshop-uri de teatru de improviație și de caricatură, concurs de interpretare, invitații serii de gală ȚAPINARII și BOBI Dumitraș (Fără Zahăr) și de multe alte surprize se vor bucura toți participanții. Intrarea este liberă.

Pe pagina de facebook a Festivalului Național Studențesc de Satiră și Umor https://www.facebook.com/satirasiumormures/ a început Banc-Challenge, pentru cei care vor să spună un banc și să-și provoace prietenii să facă la fel. Cei interesați pot folosi hashtagurile https://www.facebook.com/hashtag/bancchallenge?source=feed_text&story_id=643564009079807.

Amalia VASILESCU

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close