Eveniment

Foc și steaguri de la ArtGotica Sibiu

De zece ani consecutiv, trupa ArtGotica din Sibiu strigă prezent în Cetatea Sighișoarei, acolo unde timp de trei zile a avut loc cel mai frumos festival medieval din România. În acest an, Ordinul Cavalerilor ArtGotica a venit cu foc și steaguri pentru Vlad Cavalerul Dreptății, semnul sub care s-a aflat ediția din acest an a festivalului. Și anul acesta membrii trupei ArtGotica au fost la înălțimea așteptărilor, reușind să adune în fața scenei sute de oameni care i-au aplaudat și fotografiat minute bune.

10 ani de ArtGotica la Sighișoara

Parada de deschidere a Festivalului Sighișoara Medievală a fost urmată de un spectacol inedit al trupei ArtGotica din Sibiu, formație care participă pentru a zecea oară la acest eveniment, aducând mereu ceva nou și spectaculos, o poveste care să se potrivească cu tema festivalului și care să fie bine primită de public. „În fiecare an venim la Sighișoara și participăm cu drag. Ne dăm seama tot timpul că acest acesta este cel mai frumos festival din țară, chiar bijuteria României. Cetatea și localnicii sunt întotdeauna primitori. S-au obișnuit cu acest festival de 21 de ani și orașul arată din ce în ce mai bine. Spectacolele sunt în fiecare an tot mai frumoase și ne bucurăm foarte mult. Noi participăm la Festivalul Sighișoara Medievală de zece aniâ€, a declarat Radu Ignat, liderul trupei ArtGotica din Sibiu.

Public fidel și oameni curioși

Pentru că deja a devenit tradiție participarea trupei ArtGotica la Sighișoara Medievală în fiecare an, membrii formației și-au format un public fidel, oameni care vin în fiecare an să-i vadă și, mai ales, să vadă ce au adus nou în spectacolul lor. „Publicul este primitor. Sunt oameni care vin să ne vadă an de an, mai ales că în fiecare an e altă poveste aici și lucrurile sunt mereu interesante și merită să ajungi aici. Ei vin să vadă ce aducem nou, ce le-am pregătit, care este povestea noastră. Ne-au primit cu aplauze, ne-au făcut poze. Cu toate că a fost foarte cald, a fost foarte multă lume la festival. Parada a fost și în acest an la fel, am avut același traseu, am străbătut locurile principale ale orașului. Oamenii ne-au întâmpinat cu bucurieâ€, a adăugat Radu Ignat.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close