Eveniment

Grația calului în tandem cu talentul călărețului la Cupa Romsilva

Sâmbătă, în cadrul primei zile, au avut loc probele de dresaj și probele de obstacole pe diferie nivele de dificultate, iar duminică, proba de cross.
Iubitorii sportului care-l are în prim pe nobilul cal au venit la întâlnirea cu grația și talentul calului și călărețului, savurând tandemul minunat dintre cei doi, atât la proba de dresaj cât și la cea de obstacole și de cros.

Veșnicii pasionați de călărie
Și de această dată au fost prezenți la competiția de la baza sportivă Romsilva iubitorii acestui sport, care pun suflet ca acest sport să reziste frumos la Târgu Mureș, de la Mădălina Henteș, directoarea competiției, la Szabo Hunor, reîntors din Sudeia pentru acest concurs, și, nu în ultimul rând, la Viorel Bubău, eternul îndrăgostit de sportul hipic.

9 cluburi și 36 de sportivi
“Sunt prezente la competiția de la Târgu Mureș nouă cluburi din țară, în total fiind prezenți un  număr de 36 de sportivi. Târgu Mureșul este printre puținele locuri unde se mai organizează proba completă de călărie, deoarece e nevoie de un spațiu mare pentru desfășurarea celor trei probe și de alte condiții pe care trebuie să le întrunească locul de concurs. Competița pe care o organizăm acum la Târgu Mureș, Cupa României, contează în acumularea de puncte pentru stabilirea clasamentului pe cluburi la sfârșitul anului. Anul trecut, Clubul Romsilva s-a clasat pe locul 3. Vreau ca totul să iasă bine, concurenții, spectatorii, toți să fie mulțumiți de spectacolul pe care îl oferim, iar noi ne vom lupta pentru locuri cât mai bune†ne-a declarat Mădălina Henteș, directorul competiției.
Dincolo de ierarhii, de clasamente, de câștigători sau învinși, a contat frumusețea acestui sport, grația cailor și nu în ultimul rând priceperea călăreților, toți împreună făcându-i pe cei prezenți să nu regrete alegerea făcuta la finele săptămânii trecute.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close