Auto

Noi provocări atractive lansate de Suzuki

Odată cu apariția noilor modele ale mărcii Suzuki, Premier Auto, dealer auto în județul Mureș al cunoscutei mărci, a pregătit și o alternativă de achiziționare pentru iubitorii clasei japoneze și nu numai.

“Dau mașina mea pe un Suzuki” este un program nou și atractiv creat de echipa managerială de la Premier Auto, pentru înnoirea parcului auto mureșean – și nu numai – cu mașini marca Suzuki. Programul lansat pune la dispoziție clienților posibilitatea de a achiziționa oricare dintre modelele Suzuki în schimbul mașinii vechi, fără coadă de așteptare și fără condiții restrictive.

Programul oferă mai multe variante de finanțare auto adecvate fiecărei clase de cumpărători.

Prima ofertă de achiziție prin acest program prevede o reducere de 3.000 de RON din prețul noii mașini, în cazul în care clientul vine cu un autoturism propus pentru casare. Pentru a sprijini și mai tare cumpărătorul, există însă și a doua variantă de achiziție, prin care se preia în regim de consignație mașina second-hand pe care o deține clientul (orice tip de mașină) și acestuia i se oferă în schimb noul Suzuki ales. Și în această situație clientul beneficiază de aceeași reducere de 3.000 RON la momentul achiziționării mașinii Suzuki, urmând ca la un termen fixat de comun acord să primească și diferența de preț până la concurența valorii mașinii predate, sumă stabilită pe baza unei evaluări făcute împreună cu clientul.

Modele atractive

Noua direcție abordată de Suzuki în ceea ce privește mașinile este evidențiată încă de la exterior în stilul noului Swift. Desemnată “cea mai sexy mașina” în Anglia, supermini-ul are un stil care transmite un spirit de dinamism de neconfundat. Caracteristicile acestei mașini au fost încă o dată recunoscute de lumea întreagă prin premierea Swift-ului cu locul 5 în clasamentul pentru stabilirea “Mașinii anului 2006”. Partea din față este distinctivă și încorporează farurile și grila radiatorului cu o dinamică stilată și rafinată. Sentimentul de stabilitate este creat de roțile de diametre mari, poziționate lângă colțurile extreme ale mașinii. Pentru atingerea unei performanțe eficiente care să satisfacă dorințele fiecărui șofer, noul Swift vine cu două motoare îmbunătățite (1.3 M13 și 1.5 M15A) și cu alegerea transmisiei (5 viteze manual, automatic și 4 viteze automatic).

Noul model SUZUKI SX 4, încadrat în clasa C, este disponibil în 3 versiuni de motorizare (1.5 benzină, 99 CP, 1.6 benzină 107 CP și 1.9 DdiS 120 CP) și 2 versiuni de tracțiune (două roți și Integral); cu un design plăcut, care respectă liniile impuse de Suzuki Swift și Suzuki Grand Vitara, SX 4 este o alegere ideală atât pentru împătimiții de aventuri OFF ROAD, cât și pentru cei care doresc un spațiu mare în interior, dar în același timp o compactă în exterior. Pentru acest model, Suzuki a dezvoltat o platformă complet nouă și foarte eficientă, platformă ce înglobează o multitudine de zone de rezistență și de deformare, pentru a oferi pasagerilor o protecție cât mai eficientă. Multitudinea sistemelor de siguranță (ABS, EBD, ESP, 8 air-bag-uri, ranforsări în uși, tetiere active, pedalier activ, centuri de siguranță pretensionate) conferă pasagerilor un plus de încredere în SX 4, încredere confirmată și de EURO NCAP, care a premiat acest model cu 5 stele în urmă testelor de impact. Pentru un confort sporit al pasagerilor, Suzuki echipează acest autoturism cu aer condiționat automat, volan reglabil pe înălțime, scaun reglabil pe înălțime, scaune încălzite, pornire fără cheie, geamuri electrice față-spate, oglinzi electrice și încălzite, ventilație separată pentru locurile din spate, numeroase spații de depozitare, Radio CD cu comenzi pe volan, computer de bord.

Concurentul în domeniul SUV a fost reprezentat de noul Grand Vitara. Cu un design modern, spațiu mărit și o tehnologie de ultimă oră, noua Grand Vitara este menită unui nou succes. Printre marile inovații aduse de acest model se numără sistemul de tracțiune integrală, sistem de cuplare și decuplare automată și dotarea cu reductor forță, care ajută la un bun comportament OFF-ROAD, chiar și în cele mai vitrege condiții. Ieșită pe piață în segmentul SUV-urilor compacte, Grand Vitara are ca și concurenți direcți Toyota Rav 4, Mitsubishi Pinin, Hyundai Tucson și Santa Fe, dar se diferențiază de acestea prin prețul bun și dotările standard care le oferă (faruri xenon, ABS, EBD, ESP, 8 aibaguri, sistem de navigație, tapițerie din piele, aer condiționat automat).

Noul model dispune de trei variante de motorizare: 1.6 benzină, 106 cai putere, 2.0 benzină, 140 cai și un motor diesel 1.9DdiS de 129 de cai putere, motoare care îi oferă modelului un comportament excelent cu un consum scăzut și o fiabilitate ridicată. Noua Grand Vitara păstrează tradiția modelelor anterioare, modele remarcate îndeosebi pentru fiabilitatea foarte ridicată, dar și pentru comportamentele Off-Road, fiind unele din cele mai căutate vehicule pentru curse de Off-Road extrem.

Pentru mai multe detalii legate de noile modele și variante de achiziționare Suzuki, sunteți așteptați la show-room-ul din Corunca, DN E60, km 2. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-257.725 sau pe internet la www.premierauto-suzuki.ro.

Recent S.C Premier Auto S.R.L, reprezentant Suzuki pentru județul Mureș, și-a prezentat ultimele “bijuterii” din domeniu în cadrul unei caravane organizate în centrul orașului. Noul look al clasei a fost relevat de ultimele modele precum: Ignis, Swift, SX4 și un nou-nouț model – Grand Vitara, pentru iubitorii de senzații tari. Noile modele au impresionat prin stil, eleganță și motoare de ultimă generație, extrem de performante.

Firma Premier Auto a luat ființă în anul 2003, având ca principal obiect de activitate comercializarea de autovehicule. în prezent, firma dispune de un service mecanic dotat cu aparatură de ultimă generație, stație ITP, service de tinichigerie-vopsitorie și un compartiment special destinat comercializării de autovehicule.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close