Educatie

Seminar despre succes în carieră pentru elevi şi studenţi

111Sala A109 din incinta Universităţii „Petru Maior”, sediul de pe strada Nicolae Iorga nr. 1 din Târgu-Mureş, va găzdui luni, 23 martie, de la ora 15.00, seminarul gratuit „Studentul de azi, liderul de mâine!”, susţinut de Augusta Romanţa, trainer şi antreprenor de succes.

Premieră pentru ESTIEM Mureş

Evenimentul este organizat de echipa European Students of Industrial Engineering and Management (ESTIEM), organizație pentru studenții de la specializarea inginerie industrială şi management, care asigură conexiunea între viitorii ingineri din toată Europa şi combină înțelegerea tehnică cu abilități de management. Seminarul are ca temă leadership-ul şi succesul în carieră şi este destinat atât studenţilor, elevilor, cât şi persoanelor care îşi doresc să se dezvolte personal şi profesional. Speaker-ul evenimentului va fi Augusta Romanța, trainer şi antreprenor de succes, care vine să împărtăşească tinerilor din experiența sa.

Potrivit organizatorilor, seminarul „Studentul de azi, liderul de mâine!” reprezintă o premieră pentru ESTIEM Mureş, iar până în prezent estimările în ceea ce priveşte participarea indică o prezenţă de peste 70 de elevi şi studenti mureşeni. „Seminarul „Studentul de azi, liderul de mâine”, este primul de acest gen organizat de echipa ESTIEM Mureș și pe aceasta cale ne dorim să atragem cât mai mulți tineri dornici să se dezvolte. Până în momentul de față, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, aşteptăm să ne calce pragul peste şaptezeci de tineri. Suntem onorați să o avem alături de noi pe doamna Augusta Romanța, care și de această dată oferă o șansă tinerilor să își urmeze visele prin timpul pe care ni-l acordă, prin sfaturile şi experiențele pe care ni le împărtăşeşte, iar pe această cale, echipa ESTIEM Mureş îi multumeşte”, a precizat Diana Hosu, membră a echipei organizatoare ESTIEM Mureş.

Andreea ŞTEFAN

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close