Eveniment

Târg General la Sala Polivalentă

Târg General la Sala Polivalentă – Ziarul de Mures

În perioada 4-7 aprilie, Sala Polivalentă din Târgu-Mureș va găzdui edița de primăvară a Târgului General, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Mureș, în parteneriat cu Primăria Târgu-Mureș și Expo-Har Miercurea Ciuc.

Patru zile de târg

Timp de patru zile târgumureșenii sunt așteptați la târg, nu doar în calitatea de vizitator ci și de cumpărător, târgul fiind și cu vânzare.

“Deschiderea târgului va avea loc joi, 4 aprilie, ora 11.00. Sperăm să fim onorați cu prezența oficialităților locale, în principal a Primăriei Târgu-Mureș, care este co-organizator la această manifestare. Vor fi exponate ale firmelor în exclusivitate din județele Mureș și Harghita, precum și produse alimentare. Am pronunțat exclusivitate dar vor fi firme și din alte județe, Bistrița, Bihor, și încă câteva județe adiacente. La târgul din această săptămână, firmele care au fost invitate să participe sunt pregătite să-și exprime potențialul economic ș perspectivele pentru dezvoltarea acestor activități și servicii. Sunt firme din domeniul prelucrării lemnului, din domeniul confecțiilor, auto și multe alte produse care se vor găsi la această ediție de primăvară a Târgului General. Sper ca târgul să fie un real succes atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, expoziția având caracter de promovare, respectiv să se încheie unele contracte, cât și o expoziție cu vânzare. Fac un apel călduros ca toți cetățenii municipiului Târgu-Mureș să fie participanți la acest târg în calitate de vizitatori și chiar de cumpărători, deoarece manifestarea se va întinde și peste cele două zile de weekend, sâmbătă și duminică și atunci familiile își pot lua copii și pot vizita târgulâ€, a declarat Victor Manolache, secretar general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș.

Producătorul și beneficiarul, față în față

Vor fi prezente peste 35 de firme în cadrul târgului, iar expunerea va fi alocată doar pe spațiul destinat competițiilor sportive. În exterior vor fi de asemenea câteva firme, care nu au cum să își prezinte produsele în spațiul din interior, cum este IRUM SA Reghin, care va prezenta un tip nou de tractor, precum și Mondo Trade, care va fi prezent cu o gamă de autoturisme. „Scopul acestor  târguri este ca producătorul să se întâlnească cu  beneficiarul. Producătorul să-și expună tot ce are mai bun și să iasă în lume, iar beneficiarul să cumpere produse de calitate, produse noi și la prețuri accesibile, dacă se poate chiar la prețuri de producător. Au fost situații la edițiile trecute în care mulți cumpărărtori nu știau că în județ sau în județul limitrof se produc anumite sortimente și aceele produse le aduceau din străinătate sau din județe îndepărtateâ€, a afirmat Virgil Manolache.

You may also like…

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close