Auto

Un nou Seat. Exeo.

Noua limuzina de clasa B marca SEAT se va numi “EXEO” si va fi lansata pe piata româneasca în 2009. Limuzina va exista pe piata alaturi de o versiune de familie, automobilul urmand sa fie produs integral la uzina din Martorell din Spania. Noua limuzina SEAT se va numi “EXEO”. Lansarea pe piata, programata pentru prima jumatate a anul 2009, va marca un nou punct de referinta în istoria marcii spaniole, care îsi extinde gama de modele spre noi segmente. SEAT EXEO este o limuzina eleganta si dinamica, de înalta calitate, care etaleaza o tehnologie de exceptie si reflecta cu fidelitate trasaturile personalitatii SEAT: design atragator, caracter sportiv si spirit tânar.

Numele EXEO inspira putere, excelenta si tehnologie avansata si exprima în mod extrem de sugestiv placerea de a se afla la volan.

Denumirea aleasa de constructorul iberic ilustreaza foarte bine aspiratiile brandului mediteranean, “Exeo” fiind un derivat al latinescului “Exire”, tradus prin expresia “a merge mai departe”, “a merge dincolo de limite”. Aceasta difera de toate denumirile celorlalte game, indicând începutul unei noi epoci pentru companie, care va propulsa marca în topul unui alt segment de automobile. Numele de succes ale modelelor din gama actuala vor fi pastrate. Modelul SEAT EXEO este un automobil din segmentului B si nu înlocuieste modelul SEAT Toledo, care va fi produs în continuare. (R.S.)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close