Auto

Atv-uri Bombardier de la Auto Top

Din luna ianuarie a acestui an, Auto Top a devenit in mod oficial Dealer Bombardier Produse Recreationale.

Din acel moment produsele si marcile BRP, See-Doo (ambarcatiuni si barci sportive); Ski-Doo si Lynx (snowmobile), Rotax, Can-Am, Evinrude si Johnson (ATV) sunt distribuite direct prin Auto Top Co. Aceste valori prind viata prin tehnologie si design si sunt inspirate de o singura misiune si anume aceea de a oferi clientilor o extraordinara experienta recreationala. In lume, marca BRP s-a transformat intr-un sinonim al excelentei si inovatiei in sectorul de motoare-produse recreative.

Pe zapada

Marca de snowmobile Ski-Doo, este numarul unu in lume pentru performanta, calitate, stil, comfort, manevrabilitate si inovatie. Lynex, cealalta marca de motoare de zapada de pe piata europeana, ofera o ampla varietate de modele adaptate la conditiile de zapada din Europa. Impreuna, cele doua linii de motorizari BRP ofera experiente unice pe zapada.

Pe apa

An dupa an, marca Sea-Doo isi mentine pozitia atat ca lider de piata, cat si tehnologic. Acest lucru nu este o surpriza, avand in vedere ca See-Doo ofera consumatorilor de ambarcatiuni sportive din toata lumea cele mai minunate experiente. Elogiat ca cel mai semnificativ progres in industria “outboard” timp de cateva zeci de ani, Evinrude E-TEC a marcat inceputul unei noi ere in aceast domeniu.

Off road

Atv-urile cu motorizare Can-Am TM, au promis sa nu imite pe nimeni si asta au si realizat lasand concurenta in urma, introducand pe piata cele mai bune ATV-uri, oferind performanta inalta, putere si pasiune cea mai senzationala experienta recreationala si cursa nu s-a sfarsit inca! Marcile aditionale din aceeasi grupa de produse oferite de Auto Top, mai sunt si Ranieri, Jeanneau, Larson sau Ranger.

Liviu CRUDU

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close