Stil de viata

Cadou pentru prima zi de naștere a copilului

Prima zi de naștere este pentru mulți părinți cea mai importantă aniversare din viața copilului lor. A trecut un an de la nașterea bebelușului, iar aceștia se gândesc cum să facă această zi de neuitat, plină de dragoste și recunoștință. Deși copilul nu-și va aminti cum a fost prima sa zi de naștere, este important să marcăm în mod corespunzător acest eveniment.

În rândurile următoare, vom discuta despre ce putem face dacă suntem invitați la o petrecere aniversară ce marchează primul an de viață a copilului și, în consecință, ce cadouri să-i oferim.

  • O jucărie de pluș

Aceasta este o jucărie clasică dăruită unui bebeluș pentru prima lui zi de naștere. Avantajul este faptul că o jucărie de pluș este versatilă – poate deveni atât fată, cât și băiat, și este, de asemenea, mai sigură decât alte jucării din plastic. Atingerea catifelată a plușului îl va atrage pe cel mic, care va adora jucăria.

  • Haine sau pantofi

Mulți dintre noi ne bazăm pe cadouri practice, cum ar fi body-urile pentru copii, rochițele, bluzele, tricourile sau pantalonii. Trebuie să fim atenți ce alegem, să aflăm exact dimensiunea bebelușului consultându-ne cu părinții și, de asemenea, să luăm în calcul faptul că hainele rămân mici foarte repede din cauza creșterii accelerate a bebelușului. Așadar, acest cadou nu poate fi folosit foarte mult timp. De asemenea, pantofii pentru bebeluși sunt o opțiune practică. Trebuie să fiți din nou siguri de mărime și să acordați atenție modelului ales. Pantofii trebuie să fie moi și să nu frece pielea delicată a bebelușului.

  • Jucării din plastic sau cauciuc

Jucăriile din cauciuc sunt o alternativă excelentă pentru această vârstă. Opțiunile sunt nelimitate – un camion de cauciuc pentru băieți, jucării de cauciuc pentru baie, o păpușă de cauciuc pentru fete, ursuleți, piepteni și multe altele.

  • Jucării distractive

Foarte populare în ultimii ani, aceste tipuri de jucării sunt o alegere foarte inspirată. Este important să luați în calcul vârsta copilului și să alegeți o jucărie cu care se poate juca în 1 până la 2 ore. Jucăriile distractive includ seturi de construcție (fără piese mici pentru a evita înghițirea lor), piramide colorate, jucării pentru sortare după culoare sau material, puzzle-uri (din nou, atenție la piesele mici), forme de plastilină sau argilă și multe altele. Aceste tipuri de jucării distractive dezvoltă abilitățile motorii ale copilului și ajută la construirea conexiunilor logice.

  • Jucării muzicale

Jucăriile muzicale ajută, de asemenea, la dezvoltarea abilităților motorii ale copilului și sunt foarte relaxante. Acestea antrenează și capacitatea auditivă a celui mic, iar prin culorile vesele și pline de viață îi dezvoltă abilitatea de a distinge culorile. Jucăriile muzicale pot fi așezate pe cărucior, deasupra patului sau pe premergător.

  • Gimnastica activă

Acesta este cadoul care îl va impresiona cel mai mult pe copil. Gimnastica activă este un pat moale cu diverse culori și imprimeuri cu animale, deasupra căruia sunt agățate diverse jucării simple sau muzicale. Gimnastica activă dezvoltă simțurile copilului și abilitățile motorii prin melodii vesele și culori vii.

  • Accesorii diverse pentru bebeluși

Un cadou practic și valoros pentru orice familie tânără. Opțiunile sunt variate – diferite accesorii de hrănire (biberoane, linguri, boluri, sticle, tetine) sau scaune de luat masa. Dacă părinții nu au achiziționat încă un cărucior și vreți să-i impresionați, puteți paria pe un asemenea cadou. Din nou, gama de selecție este amplă – cărucioare combinate, cărucioare de iarnă sau de vară, triciclete, etc.

  • Baby Bungee

O adevărată atracție pentru copii. Acest spațiu de joacă îmbină numeroase caracteristici – muzică, stimulare vizuală, scaun cu rotație la 360 de grade și multe altele.

  • Monitoare pentru copii

Fiind o soluție practică, în special pentru părinți, acest cadou este extrem de util. Monitoarele pentru copii permit ascultarea și urmărirea acestora, iar unele modele captează, de asemenea, sunetul și mișcarea la distanța de 2 metri. Puteți primi chiar și o notificare telefonică dacă aveți această funcție activată.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close