Descopera totul despre dieta daneza
Te lupti cu kilogramele in plus? Atunci trebuie sa incerci dieta daneza, este singura care te va ajuta sa scapi de kilogramele acumulate.
Iata ce presupune dieta daneza
Aceasta trebuie sa fie urmata timp de 13 zile si sa respecti urmatoarele reguli de alimentatie: 3 mese pe zi la aceeasi ora, mai exact micul dejun nu trebuie sa fie luat inainte de ora 9, pranzul pana la ora 14:00 iar cina trebuie sa fie luata intre orele 17:00 si 18:00. Trebuie sa consumi 2 litri de apa pe zi si sa excluzi din alimentatia ta condimentele.
Pe wonder.ro vei gasi mai multe informatii cu privire la aceasta dieta.
Un exemplu de meniu:
Ziua 1: micul dejun sa fie alcatuit dintr-o ceasca de cafea cu o lingurita de zahar, pranzul este alcatuit din 2 oua fierte, 400g de spanac fiert si 1 rosie, la cina se consuma 200 de grame de carne de vita cu 1 salata cu suc de lamaie si ulei de masline.
Ziua 2: micul dejun este alcatuit dintr-o ceasca de cafea indulcita cu 1 lingurita de zahar, pranzul este compus din 250 de grame de sunca si 1 cana cu iaurt, la cina poti consuma 200 de grame de carne de vita fiarta sau la cuptor cu 1 salata cu suc de lamaie si ulei de masline.
Ziua 3: micul dejun este alcatuit dintr-o ceasca de cafea indulcita cu 1 lingurita de zahar si 1 felie de paine alba prajita, la pranz poti consuma 2 oua fierta tare, 100 de grame de sunca slaba si 150 de grame se salata verde, cina este compusa dintr-o rosie , 1 telina fiarta si 1 fruct ( mar, portocala sau para)/
Ziua 4: micul dejun este alcatuit dintre ceasca de cafea cu o lingurita de zahar plus 1 felie de paine alba prajita, la pranz poti consuma 1 cana de iaurt si 200 ml de suc de portocale, la cina mai poti consuma un ou fiert tare, 1 morcov ras si 250 de grame de branza slaba.
Ziua 5: la micul dejun 1 morcov ras, la pranz 250 de grame de peste fiert, cu unt si cu suc de lamaie, la cina 250 de grame de carne de vita cu piure de telina.
Ziua 6: la micul dejun o ceasca de cafea cu o lingurita de zahar si 1 felie de paine prajita, la pranz 2 oua fierte tare si 1 morcov ras, la cina poti consuma 300 de grame de carne de pui si 150 de grame de salata cu suc de lamaie si ulei de masline.
Ziua 7: la micul dejun o ceasca de ceai neindulcit, la pranz se consuma doar apa iar la cina 200 de grame de carne de miel la cuptor cu 1 mar.
Ziua 8: micul dejun este alcatuit dintr-o ceasca de cafea cu 1 lingurita de zahar, la pranz se recomanda doua oua fierte tare, 400 de grame de spanac fiert si 1 rosie, cina este formata din 200 de grame de carne de vita si 150 de grame de salata verde cu suc de lamaie si ulei de masline.
Ziua 9: micul dejun este alcatuit dintr-o ceasca de cafea cu o lingurita de zahar, la pranz 250 de grame de sunca si 1 cana de iaurt natural, la cina se consuma 250 de grame de carne de vita fiarta si 150 de grame de salata verde cu suc de lamaie si ulei de masline.
Ziua 10: micul dejun este format dintr-o ceasca de cafea indulcita cu o lingurita de zahar si 1 felie de paine alba prajita, la pranz se consuma 2 oua fierte tare si 100 de grame de sunca slaba si salata verde, cina este alcatuita din 1 rosie, 1 telina fiarta si 1 fruct.
Ziua 11: micul dejun este alcatuit dintr-o ceasca de cafea indulcita cu 1 lingurita de zahar si o felie de paine alba prajita, la pranz se consuma 1 cana de iaurt natural si 200 ml de suc de portocale, la cina 1 ou fier tare, 1 morocv ras si 250 de grame de branza slaba.
Ziua 12: 1 morcov ras la micul dejun, la pranz 200 de grame de peste fier sau la cuptor cu un strop de lamaie, la cina 250 de grame de carne de vita si piure de telina.
Ziua 13: la micul dejun 1 ceasca de cafea indulcita cu 1 lingurita de zahar si o felie de paine prajita, la pranz 2 oua fierte tare si 1 morcov ras, la cina se bea doar apa.