Religie Cultura

Comedia „Amantul înşelat” la Târnăveni

Miercuri seara, la Casa de Cultură din Târnăveni a avut loc spectacolul  „Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, o comedie năucitoare care abordează lupta dintre doi bărbați pentru o femeie. Piesa regizată se Sorin Misirianțu este interpretată de actorii Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu și a avut premiera la Stuttgart, după care a primit invitații din Bruxelles, Paris și München.

Povestea este despre o întâlnire în parc între soț și amant, care oferă o oră de haz pe seama luptei fară scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu cătușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim cu toții în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoastem acest lucru.

Ce se poate spune despre cei doi actori.

Ioan Isaiu, un actor complet de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Îngerașii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating, precum și în mai multe spectacole de teatru- Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopți de vară, Tom Pain, Țiganiada, Trainspotting.

Sorin Misirianțu este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și străinătate. A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege…

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close