Economic

Coral Impex, brand sinonim cu performanța în afaceri

A corel impexPentru cei familiarizați cu fenomenul economic românesc, dar și pentru cetățenii multor orașe importante din țară, Coral Impex este marca și simbolul serviciilor de calitate în domeniul deratizării și dezinsecției.

Odată cu ridicarea continuă a calitătii serviciilor prestate de-a lungul unei existențe de peste 20 ani și cu menținerea unui nivel înalt al performanțelor obținute, compania prahoveană Coral impex s-a instalat într-o poziție de lider la nivel național. De aici, din aceasta postură onorantă și totuși plină de responsabilități, a urmat saltul spre performanța europeană și către cea mondială. Performanța în afaceri se jurizează și se apreciază după aceleași reguli, indiferent dacă premiile sunt naționale, europene sau mondiale. Firește, satisfacția este cu atât mai mare, cu cât recunoașterea este mai largă, iar competitorii sunt mai valoroși.

Lider recunoscut și apreciat

Așadar, iată că în acest mediu concurențial acerb, ca cel care caracterizează afacerile la nivel global în zilele noastre, compania Coral Impex este – în domeniul său de activitate – un lider recunoscut și apreciat, extrem de titrat, raportandu-ne la multitudinea de premii naționale și internaționale care i-au fost acordate. O succintă, dar relevantă trecere în revistă a acestor premii nu face dacât să acrediteze și să consolideze ideea că valoarea atrage valoare.

Aşadar, anul 2014 a fost un an prolific în premii, distincții și trofee pentru compania Coral Impex, un an în care panoplia cu trofeele s-a îmbogățit cu noi însemne ale distincției și înaltei performanțe în afaceri.

B coral impexAnul 2014 a debutat în forță nu numai la capitolul activitate, ci și în ceea ce privește recunoașterea internațională, odată cu primirea la Geneva a premiului internațional “BID Century International Quality ERA”. Premiul este decernat de către Business Initiative Directions – BID, acelor companii și organizații din întreaga lume, care aderă la excelență și inovație în practicile lor, punând calitatea pe primul loc, în toate nivelurile din organizație. Făcând din satisfacția clientilor dezideratul major, câştigătorii premiilor BID au stabilit etalonul în domeniilor lor de activitate, contribuind, astfel, la dezvoltarea economică și socială din tările lor, deschizând calea unor inițiative benefice privind schimbările la nivel mondial. Conform publicației franceze Gateway (www.gatewaycnet.com): “Coral Impex este un exemplu cheie, al cărui spirit de inovație și creștere pozitivă au reusit să depășească climatul economic schimbător actual”.

Alte premii importante…

Luna martie a adus un alt premiu important pentru echipa firmei Coral Impex: este vorba despre distincția “Global Green Award”, decernată la Berlin din partea organizației internaționale “Otherways”, Franța. “Este un premiu important ce vine ca o recunoaștere a eforturilor noastre de protejare a mediului înconjurător și de respect pentru tot ceea ce ne înconjoară”, a afirmat Alexandru Badea, directorul general și administratorul unic al companiei Coral Impex.

În luna august a acestui an, compania Coral Impex a fost încununată încă o dată cu laurii recunoașterii internationale! La invitația Worldcobb, managerul general al companiei, domnul Alexandru Badea s-a deplasat în Hawaii, SUA, unde i-a fost înmânat premiul “World Business Leader” și “World Leader Businessperson”, două distincții foarte importante atât pentru firmă, cât și pentru liderul acesteia, care certifică o dată în plus, dacă mai era necesar, că valoarea și profesionalismul sunt atribute constante pe cartea de vizita a companiei Coral Impex.

C coral impexDar surprizele nu se opresc aici. Toamna acestui an a adus noi premii internationale pentru compania Coral impex. Este vorba despre premiul “European Quality” decernat de European Business Assembly și acordat în cadrul ceremoniei ce a precedat summit-ul liderilor de la Oxford, Marea Britanie, din 13-15 octombrie.

Ultima decadă a lunii octombrie a însemnat la nivel de palmares internațional, pentru Coral Impex primirea premiului “Golden Medal for Quality & Service”, decernat reprezentanților conducerii companiei, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate la Paris de către Worldwide Marketing Organization.

De asemenea, printre prestigioase premii şi distinctii internationale, își găsesc locul și însemnătatea în peisajul business-ului pe plan local și naţional, premiile primite din partea Camerei de Comerț și Industrie Prahova, a Camerei de Comerț și Industrie a României și a Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. În calitate de membru de marcă al Camerei de Comerț a judeţului Prahova, Coral Impex a fost și este un excelent exemplu în ceea ce privește participarea activă la viața comunității de business, pentru care, de multe ori, a avut un rol cu valențe inspiraționale.

“Best Quality Leadership Award”

Finalul de an va fi încununat pentru Coral impex cu un nou premiu, al cincilea premiu internațional, anume “Best Quality Leadership Award”, acordat de catre ESQR (European Society for Quality Research), în Las Vegas, SUA. În cadrul ceremoniei vor fi premiate companii din Europa, Asia, Africa, America și Australia, care au demonstrat un angajament ferm în direcția îmbunătățirii și dezvoltării continue a calitătii produselor sau serviciilor oferite. “Toate aceste premii ne onorează și ne obligă în același timp. După eforturi susținute si implicare totală în bunul mers al afacerii e foarte plăcut să afli că toate acestea sunt recunoscute nu numai în tară ci și în străinătate. E ca o dovadă a faptului că te afli pe drumul cel bun. Multumesc echipei pentru devotamentul și implicarea de care a dat dovadă”, a declarat Alexandru Badea, managerul general al companiei.

Aşa cum am mai precizat, valoarea atrage valoare, iar in cazul companiei Coral Impex – un brand sinonim cu performanța în afaceri, una dintre cele mai importante companii prestatoare de servicii DDD din Europa, valoarea atrage și recunoaștere binemeritată, care în cei peste 20 de ani de activitate s-a concretizat în mai mult de 50 de premii şi distincţii naționale și internaţionale.

Mult success în continuare!

 

Sandu TUDOR

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close