Economic

Deschiderea oficială a hotelului Danubius Health Spa Resort Brădet**** Sovata, un eveniment „antistres”

Foto 1Hotelul Danubius Health Spa Resort Brădet **** și-a deschis în această vară porțile  pentru turiștii care doresc un sejur relaxant, terapii antistres sau terapii  balneare în condiții premium. Data de 12 septembrie a.c. marchează lansarea oficială a hotelului pe piața de turism balneo, wellness&spa din România. În urma unei investiții de peste  7  milioane de euro, Hotelul Brădet, anterior hotel de 2*, s-a transformat în cel mai nou și mai modern hotel din stațiunea Sovata, inclus în categoria de lux 4* superior.

*

În cadrul evenimentului de deschidere vor fi prezentate  informații despre hotel și investiția de modernizare, despre stațiunea Sovata și despre terapiile antistres. La evenimentul de deschidere oficială vor participa atât reprezentați ai Danubius Hotels Group: Fülöp Nagy János – Director General SC Balneoclimaterica SA, Andrei Rusu – Director hotel Danubius Health Spa Resort Brădet****, reprezentanți ai echipei manageriale din Ungaria, George Constantin Brezoi – secretar de stat în ministerul turismului, Bela Glattfelder, secretar de stat responsabil pentru turism în Ungaria, precum și autorități locale, respectiv primarul orașului Sovata, Péter Ferenc. Lucările la Hotelul Danubius Health Spa Resort Brădet **** au fost executate de firma Heba Cons Sovata. A fost o lucrare complexă, având în vedere infuzia de tehnică modernă de ultimă generație și gradul ridicat de finisaje. Toate acestea au rolul de a oferi clienților condiții foarte bune de cazare, masă și agrement.

Foto 6Despre companie

 Complexul turistic deținut de Danubius Hotels Groupeste format din: Hotel Danubius Health Spa Resort Sovata****, Danubius Health Spa Resort Brădet**** superior și Hotel Făget**, cele 3 hoteluri însumând 400 camere duble (1000 locuri de cazare). Danubius Hotels Group este cel mai mare prestator de servicii balneare din Europa Centrală, deținând un portofoliu de 56 hoteluri locate în Ungaria, Marea Britanie, Cehia, Slovacia și România. Poziționat  pe nișa de antistres, prin mesajul „No stress. Balance your life”, Danubius Health Spa Brădet este printre puținele hoteluri din țară care oferă pachete turistice antistres (terapie integrată body &mind), pentru reechilibrare fizică și psihică. În lunile de vară, efectul de relaxare poate fi completat de băile în Lacul Ursu, cu apă sărată, singurul lac heliotermic din Europa. Dotările hotelului includ: 5 apartamente și  88 de camere dotate cu aer condiționat, internet, minibar, TV, seif,  mobilier de lux, restaurantul Magnolia, cu minunăţiile bucătăriei din Transilvania şi din străinătate, Cafeneaua şi Lobby Barul Orhideea, sala de evenimente Margareta, climatizată, cu o capacitate de Foto 2500 locuri. Pentru serviciile de spa și balneoterapie hotelul este deservit de Centrul Wellness al Hotelului Danubius Health Spa Resort Sovata, la care este conectat printr-o pasarelă. Aici turiștii pot beneficia de împachetări cu nămol, tratamente ginecologice, tratamente dermatologice antipsoriazis, băi în jacuzzi și piscine cu apă dulce și sărată, consultații medicale, sală de fitness, programe de gimnastică individuală și de grup în aer liber sau în apă, cure antialergie, saună, aromasaună, tratamente cosmetice, experiențe  gastronomice. Prin dotările, serviciile și programele sale, hotelul se adresează unui public cu exigențe calitative, atât din segmentul de leisure, cât și din segmentul de business și corporate travel.

Foto 4Info program antistres Danubius Health Spa Brădet

 Poziționarea Hotelului Brădet pe nișa de antistres este susținută de Programul antistres, care e deja operațional în hotel, dar și de alte programe care au drept obiectiv reducerea gradului de stres, urmând a fi implementate în perioada următoare. Astfel de programe sunt: program de detoxifiere digitală, evenimente antifumat, evenimente de mindfulness. Programul antistres se desfășoară pe durata a 7 zile și este conceput pe 3 componente: relaxare, readaptare la efort și consiliere antistres coordonată de un specialist (psiholog). Include: consultație medicală, 2 ședințe de consiliere antistres (opțional) efectuat de psiholog, 13 proceduri, în funcție de recomandarea specialistului (ex: masaj medical, masaj subacval, magnetoterapie, băi galvanice generale/4 celulare, oxigenoterapie, inhalații, electroterapie, împachetări cu nămol parțiale, gimnastică individuală, băi relaxante cu plante sau uleiuri esențiale, training autogen, etc.). Mențiune: consilierea antistres este o discuție de consiliere, nu psihoterapie. Nu se recomandă persoanelor suferind de stres major sau probleme psihiatrice.

 ”Consider că Danubius Health Spa Resort Brădet **** este o realizare deosebită, atât din punct de vedere al proiectului, al construcției, cât și, sper, din punct de vedere al nivelului serviciilor. Sper că în rețeaua stațiunilor balneare va fi hotelul numărul 1, pentru mulți ani de acum înainte.”Fulop-Nagy Janos, director generalSC Balneoclimaterica SA

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close