Casa si Gradina

Descoperă toate informațiile de care ai nevoie despre jgheaburi!

Dacă ești îngrijorat în timpul ploilor cu apa care cade pe acoperișul casei tale și de posibiliele infiltrații, ori pur și simplu îți construiești casa și vrei să te ocupi de toate aspectele importante, astfel încât locuința ta să arate bine și să nu întâmpini probleme odată cu trecerea timpului, atunci trebuie să ai în vedere jgheaburile pentru acoperiș!

Citește rândurile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre jgheaburi,începând de la ce sunt aceste elemente, avantajele pe care ți le oferă, dar și alte informații importante!

Jgheaburi- ce sunt?

Jgheaburile reprezintă sisteme de colectare și dirijare a apei pluviale de pe acoperișurile caselor. Dirijarea apei se face până la sistemul de evacuare din canalizare ori până la bazinul de colectare.

Care sunt avantajele pe care ți le oferă jgheaburile?

Dacă vei decide să optezi pentru jgheaburi, te vei putea bucura de o multitudine de avantaje, printre care:

  • Vei preveni apariția petelor și a umidității în locuință;
  • Vei preveni apariția fisurilor pe fațada casei;
  • Vei preveni apariția mucegaiului, dar și a infiltrațiilor de apă în fundația casei, aspect ce poate provoca adevărate daune întregii construcții, afectând chiar și structura de rezistență;
  • Aspectul jgheaburilor poate fi ales exact în ton și culoare cu acoperișul casei, pentru un plus de valoare estetică.

Cum se realizează montajul?

Montarea presupune mai mulți pași, dar cel mai indicat este să optezi pentru o echipă de specialiști pentru întreprinderea lucrărilor necesare. Doar în acest fel te vei putea bucura de cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp!

Când trebuie curățate jgheaburile?

Este bine să știi că este indicat să curăți jgheaburile cel puțin o dată pe an. În cazul în care în preajma acoperișului tău există copaci ori chiar o zonă împădurită, vei avea nevoie să le curăți chiar mai des. Cel mai bine ar fi să te ocupi de curățarea jgheaburilor spre sfârșitul toamnei, după căderea tuturor frunzelor.

Cât este de costisitoare curățarea jgheaburilor?

Prețul curățării jgheaburilor depinde de felul în care alegi să faci această operațiune – fie singur, fie apelând la o echipă specializată. Varianta alegerii unei echipe specializate pentru întreprinderea lucrărilor de curățare este cu siguranță mai costisitoare și nu este întotdeauna necesară. În cazul în care casa ta este închiriată, este bine să știi că, pentru curățarea jgheaburilor, costurile trebuie suportate de către proprietar.

Curățarea jgheaburilor se efectuează cu scară sau fără?

Pentru curățarea jgheaburilor profesionist, dar și în siguranță, este important să utilizezi unele profesionale de curățare a jgheaburilor, în locul unei scări, a unei găleți și a unei perii. Dacă optezi că cureți jgheaburile cu o matură și o perie, aceasta acțiune nu va fi deloc ușoară, mai ales că va trebui să urci pe o scară, să cureți o secțiune a jgheabului, apoi să cobori și să muți scara pentru curățarea celeilalte porțiuni a jgheabului. Așadar, cu ajutorul unor unele profesionale în acest scop, acțiunea de curățare a jgheaburilor va fi cu mult mai ușoară!

Online, pe Sanprod.roai posibilitatea de a comanda, din confortul propriei case, lamele, jgheaburi, elemente de structură ușoară, profile atipice, dar și nenumărate servicii de cea mai bună caliate, cum ar fi ambutisare ori ștanțare! Folosește datele de contact de mai jos și bucură-te de avantajele oferite de produse și servicii de cea mai bună calitate, oferite de o echipă ce are o experiență de peste 30 de ani!

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close