Social

Îmbrățișarea Îngerilor la Căminul pentru vârstnici

ingeriSăptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor, acest eveniment internaţional care adună din ce în ce mai multe persoane de toate vârstele, deschise către a afla informații și de a intra în comuniune cu entitățile angelice,şi-a extins aripile protectoare şi asupra Căminului pentru persoane vârstnice din Târgu Mureș.

Săptămâna Îngerilor si Arhanghelilor s-a desfășurat simultan în mai multe orașe din țară și din străinătate în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie, fiind un real omagiu adus binelui și frumuseții, a promovării culturale pozitive, a educației sănătoase.

”Îngerii au poposit printre noi, plini de iubire şi altruism, oferindu-ne îmbrăţişarea lor. Acest eveniment este menit să ne ajute să înțelegem mai bine și să comunicăm mai ușor cu minunata lume a Îngerilor și a Arhanghelilor” a declarat dr. Anca Florea, directoarea Căminului.

Prin această inițiativă unică la nivel planetar, mii de oameni apelează la unison grația și susținerea lumii îngerilor printr-o serie de acțiuni ce deschid inimile și ajută să realizăm un mic pas către o lume mai bună, o lume în care se împletește puritatea copiilor cu înțelepciunea adulților. Manifestarea are drept scop oferirea unei alternative luminoase Haloween-ului, “sărbătoare” împrumutată, căreia Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor îi propune ca revers întâlnirea cu îngerii și entitățile de lumină, cei care ajută și protejează această planetă.

Amalia VASILESCU

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close