Stil de viata

Incredere si performanta in salonul tatuaje potrivit. Alege locul potrivit in care sa te tatuezi

Tatuajele sunt o modalitate creativa si impresionanta prin care ne putem exprima parti ale personalitatii sau orice ne marcheaza viata intr-un mod semnificativ. Fiind o decizie permanenta, inca este dificil de acceptat pentru multi dintre noi.

Totusi, trebuie sa stii ca exista modalitati diferite de redefinire, schimbare sau chiar eliminare a tatuajelor, intrucat nu trebuie sa privesti aceasta decizie ca pe ceva ireversibil. Un artist exceptional, consultanta potrivita si un salon tatuaje Bucuresti performant pot crea o experienta de neuitat pentru tine odata ce ai hotarat sa apelezi la aceasta forma de arta corporala.

Motive pentru care tatuajele sunt mereu o alegere extraordinara

Tatuajele sunt inca o forma de arta controversata, parerile despre acestea fiind diverse, precum si interpretarile despre persoanele care au tatuaje. Iata cateva motive care sa te convinga ca tatuajele sunt extraordinare:

  • Sunt o expresie a ceea ce esti, a ceea ce te defineste, a ceea ce iubesti sau a ceea ce te-a marcat, transformandu-te ca persoana;
  • Pot arata iubire fata de corpul tau si fata de ceea ce esti, dar si o exprimare libera, indiferenta la parerile celorlalti;
  • Reprezinta o modalitate prin care sa te desprinzi de multime, prin care sa iti exprimi unicitatea;
  • Pot fi o maniera exceptional de creativa, prin care sa iti acoperi diferite defecte ale pielii precum cicatricile.

Motive pentru care tatuajele sunt o alegere proasta

Intr-adevar, tatuajele sunt o maniera superba de exprimare a ceea ce esti sau te-a creat ca persoana, insa sunt si cativa indicatori ai faptului ca nu sunt neaparat potrivite pentru tine:

  • Nesiguranta in ceea ce priveste modelul dorit: daca nu te poti decide asupra unui model de tatuaj si mintea ta este plina de tot felul de stiluri asupra carora te razgandesti in mod repetat, atunci nu este momentul tau pentru un tatuaj. Ai nevoie sa te simti 100% sigur de ceea ce doresti sa iti marcheze pielea, altfel vei regreta decizia intr-un timp foarte scurt;
  • Considerarea eliminarii acestuia ca pe o posibilitate: daca inainte de a-ti tatua pielea deja te gandesti la modalitatile de eliminare a desenului, poate insemna ca ai indoieli seriose cu privire la un tatuaj care te va insoti o viata intreaga;
  • Teama de prejudecati: chiar daca nu este recomadat sa iei decizii bazandu-te pe parerile altora, teama de judecata te va afecta in timp. Oamenii mereu vor judeca gresit persoanele care au tatuaje si daca nu esti pregatit pentru a tolera acest lucru, atunci renunta la idee sau alege o zona a corpului care de obicei este ascunsa de haine;
  • Neincredere in artistii sau saloanele recomandate: daca esti sigur ca doresti un tatuaj, este necesar sa cercetezi mai multe saloane si artisti. Nu alege niciodata varianta cea mai ieftina si fii foarte atent la conditiile de igiena din salon.

Alege salonul ideal pentru tine

Funkytattoo.ro garanteaza oricarui client tatuaje unice si deosebite. Salonul Funky respecta toate regulile de igiena, iar aparatele utilizate sunt de ultima generatie, astfel ca durerea este diminuata semnificativ.

Funkytattoo.ro este un salon tatuaje din Bucuresti care indeplineste toate conditiile ce iti vor garanta o experienta satisfacatoare: artisti talentati, salon premiat in cadrul mai multor competitii si atmosfera prietenoasa.

Artistii salonului sunt cu adevarat priceputi, indiferent de stilul urmarit: new age, old style, tatuaje color sau tatuaje alb negru, de dimensiuni mici pentru deget sau mari penru intreg spatele. Orice ti-ai dori, personalul Funky Tattoo asigura rezultate exceptionale.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close