Stil de viata

Beneficiile folosirii unei țigări electronice

Alegerea de a trece la o țigară electronică, în defavoarea celor clasice, este o alegere pe care o luăm în urma unei perioade în care ne-am documentat foarte bine despre ce implică vaping-ul și cum se face o achiziție corectă din acest domeniu. Chiar dacă au efecte adverse mai puțin nocive decât în cazul țigărilor convenționale, acest lucru nu înseamnă că vaping-ul este o practică sănătoasă și lipsită de reacții adverse. Mulți ajung să folosească dispozitive pentru vapat în scopul de a renunța complet la fumat, iar trecerea este una care a funcționat pentru multe persoane. Indiferent care este motivul pentru care te-ai decis să încerci o țigară electronică, trebuie să o folosești corect și să mergi pe mâna unui producător cu experiență, apreciat pe piață.

Asigură-te că ai mereu suficient lichid

Dacă ești la primele folosiri a unei țigări electronice se poate să nu fii foarte atent la mentenanța acestui produs și doar să dorești să te bucuri de aburii cu arome plăcute. Ei bine, este important să alimentăm țigara electronică cu suficient lichid pentru a nu avea o senzație de arsură pe gât. Locul în care punem lichidul este unul gradat și trebuie să încercăm ca acesta să nu ajungă niciodată la minim. Pentru că se depozitează de cele mai multe ori în sticluțe mici, lichidul nu ocupă foarte mult loc și poate fi ținut în mașină, într-o poșetă sau chiar în buzunar.

De asemenea, atunci când nu ai mai folosit pentru o perioadă lungă de timp țigara electronică este indicat să o curățăm și să nu mai folosim lichidul uitat acolo. Pune o aromă nouă și bucură-te de vaping așa cum trebuie. Atunci când simți ceva diferit la dispozitivul tău pentru vapat nu continua să faci asta până te obișnuiești cu senzația, curăță cât mai des țigara electronică și nu lăsa lichidul să stea acolo foarte mult timp.

Alege lichidul cu un procentaj mic de nicotină

Folosim țigara electronică pentru a evita cât mai multe efecte negative pe care le are țigara convențională, nu pentru a introduce cât mai multă nicotină în propriul organism. Alege lichidul cu o concentrație mică de nicotină sau unul care să nu conțină deloc această substanță. Cu cât folosești mai des acest dispozitiv, cu atât vei introduce o cantitate mai mare de nicotină în organism.

Lichidul cu arome de fructe sunt preferatele multor utilizatori de e-țigări, iar cele care au concentrația de nicotină scăzută sunt cele mai recomandate.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close