Auto

La mulți ani, Opel Insignia!

Poveste de succes: Best Seller în clasa sa în Europa

Opel Insignia este la prima aniversare și are deja multe de sărbătorit. Cronicile entuziaste au început să apară încă din momentul în care cel mai performant model al producătorului german de autovehicule a fost lansat, toamna trecută. Acesta i-a uimit pe experții în design, a impresionat pasionații de tehnologie prin inovațiile încorporate și a devenit cu rapiditate un succes în rândul clienților. În mai puțin de un an, Opel Insignia a câștigat 24 de premii și distincții, acordate de grupuri pan-europene, de jurii compuse din experți, printre care titlul de Mașina anului 2009 în Europa, unde Insignia sedan este modelul cel mai vândut în clasa sa. Noul limbaj de design, precum și inovațiile tehnologice au fermecat în egală măsură juriile și publicul.

Modelul Insignia, „Mașina anului 2009”

În noiembrie 2008, un juriu internațional format din 59 de jurnaliști specializați din 23 de țări a decernat mult râvnita distincție „Mașina anului în Europa”. Prin decizia luată, juriul a evidențiat rolul crucial jucat de modelul Insignia în istoria mărcii Opel. „Mulți dintre membrii juriului au lăudat aspectul autovehiculului și designul atractiv. Însă noul autovehicul din clasa medie oferă mult mai mult decât doar eleganță și stil”, a declarat juriul. Datorită rezultatelor extraordinare la categoriile design, siguranță, manevrabilitate și performanțe, modelul Insignia a depășit 37 de concurenți și a câștigat titlul. Acesta a fost doar începutul. Noului design Opel i-au fost decernate premiu după premiu, inclusiv premiile „red dot” și „Auto Bild” pentru design. Lui Mark Adams, președintele Opel Design, i-a fost decernată distincția „Designbest 2009.”

Design expresiv, însă și tehnologie inovatoare

Două grupuri diferite din Marea Britanie au acordat autovehiculului Insignia titlul de “Mașina “executive” a anului”. Danezii au fost impresionați de sistemul Insignia ecoFLEX și de consumul său redus de carburant, de 5,2 litri la 100 km. Varianta Sports Tourer a impresionat un juriu polonez. Acestea și alte premii evidențiază faptul că toate versiunile de Insignia sunt apreciate, atât ca autoturisme, cât și ca autovehicule de flotă. În același timp, juriile au admirat tehnologiile de ultimă generație cu care designerii și inginerii au echipat modelul Insignia. Opel Eye, o inovatoare cameră video frontală cu sistem de recunoaștere a semnelor de circulație și funcție de avertizare la depășirea benzii de rulare a câștigat premiul Plus X, cea mai mare competiție europeană pentru produse tehnologice, sportive și de lifestyle. Juriul a fost atât de impresionat de camera video frontală Opel Eye, încât i-a acordat distincția „Certificat de calitate pentru inovație”.

Directorului liniei de autovehicule Insignia, Andreas Haefele, i-a fost acordat, de către Automotive News, titlul de „Eurostar 2009”, deoarece a combinat dezvoltarea produsului, designul și capacitatea de producție „pentru a face din noul Insignia un autovehicul care să poată fura clienții concurenței.”

Mașina poate fi văzută, testată și cumpărată la Victoria Total Corunca, Șoseaua Sighișoarei nr. 410. Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0755-703.774 sau 0774-534.077.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close