Social

Mădălina Cengher, „frumoasa fatală” din Sighişoara

55Desemnată Miss Lady Transilvania 2009, la finalul unui concurs desfăşurat la Sighişoara, Mădălina Cengher este de părere că frumuseţea şi inteligenţa sunt însuşirile esenţiale ale unei femei de succes. Totodată, tânăra în vârstă de 23 de ani, 1,73 metri înălţime şi 53 de kilograme spune că a participat la concurs din curiozitate şi orice este posibil dacă îţi doreşti cu adevărat.

Reporter: De ce te-ai înscris la Miss Lady Transilvania, a fost primul concurs de acest fel la care ai participat?

Mădălina Cengher: Am participat la Miss Lady Transilvania din pură curiozitate. Da, a fost primul concurs la care am participat şi ultimul, de asemenea.

Rep.: Ce senzaţie ai avut în momentul în care ai fost încoronată cu titlul de Miss?

M.C.: A fost foarte emoţionant, nu mă aşteptam să câştig şi nu am realizat ce se întâmplă decât după ce au venit prietenii şi familia să mă felicite.

madalina 3

Rep.: S-a schimbat ceva în viaţa ta de la acel moment?

M.C.: Nu pot să spun că mi s-a schimbat viaţa datorită acestui concurs, poate doar dacă mă decideam să fac modelling pe viitor, putea să fie un start bun pentru o carieră. Dar nu. Singurul lucru care s-a schimbat de atunci este faptul că am câştigat mai multă încredere în mine. Pentru prieteni şi familie am rămas aceeaşi Mădă, deoarece nu s-a schimbat nimic în comportamentul meu în urma acestui concurs.

Rep.: Care e după părerea ta definiţia unei femei frumoase?

M.C.: Se spune că gusturile nu se discută, ceea ce este frumos pentru unul nu este neaparat frumos şi pentru celălalt, tocmai de aceea nu am o definiţie pentru acest concept. Eu sunt de părere că fiecare femeie e frumoasă în felul ei, fie că frumuseţea ei vine din interior, fie din exterior.

Rep.: O femeie frumoasă trebuie să fie şi inteligentă?

M.C.: O femeie frumoasă dacă este şi inteligentă este femeia fatală, o femeie de succes. Cred că urmatoarele caracteristici se potrivesc perfect unei femei frumoase şi inteligente: este pregătită profesional şi mereu pusă la punct cu subiectele de interes şi de care are nevoie în viaţa ei socială, are încredere în ea, e ambiţioasă, feminină şi are atitudine, e elegantă prin gesturi.

madalina 2

Rep.: Cum îţi menţii silueta? Ai vreun secret?

M.C.: Din fericire, nu am fost nevoită niciodată să ţin vreo cură de slăbire sau să fac anumite eforturi pentru a-mi menţine silueta. Mereu am fost slăbuţă, indiferent de ce mâncam. Poate un secret ar fi, mai mult pentru sănătate: cei doi litri de apă pe zi.

Rep.: Ai vreun stil vestimentar? Cât de importantă este moda pentru tine?

M.C.: Da, de obicei sunt atentă la piesele de vestimentaţie pe care le aleg pentru orice ocazie. Este importantă moda. Deşi se spune că haina nu face pe om, consider că stitul vestimentar îţi descrie personalitatea, tocmai de aceea înainte de a comunica verbal cu cineva are loc un „dialog” prin vestimentaţie.

Rep.: Ce hobbyuri ai?

M.C.: Călătoriile cu prietenii dragi, bineînţeles muzica, înotul şi cititul.

Rep.: Ce ar trebui să ştie fetele care doresc să participe la concursuri de frumuseţe?

M.C.: Ar trebui să ştie că orice este posibil dacă îţi doreşti cu adevărat. Să aibă încredere în ele şi să nu uite să zâmbească!

 

A consemnat Alex TOTH

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close