SanatateSocial

Ochelari gratis pentru beneficiarii Căminului pentru vârtnici

ochelari foto 1Un număr de 52 de beneficiari ai Căminului pentru persoane vârstnice din Târgu Mureș, strada Evreilor Martiri nr.29-30 s-au bucurat de consultații oftalmologice gratuite, din partea a doi medici și asistente ai Asociației Optiplaza. Ulterior efectuării consultaţiilor şi stabilirii diagnosticului, aceștia au primit, tot gratuit, ochelarii necesari corectării problemelor de vedere, și s-au bucurat și au urat binefăcătorilor multă sănătate și toate cele bune în viitor.

În ziua de joi, 16 iulie, la orele dimineții, Mariana Biro, reprezentant Plusoptic din Târgu Mureș însoțită de o asistentă a revenit la Cămininul pentru persoane vârstnice pentru a înmâna ochelarii bunicilor noștri, în total 55 de perechi de ochelari, unii având nevoie și pentru distanță și pentru apropiere, posibilitatea lecturii, fie şi a unui simplu ziar, prilejuindu-le de-acum încolo o reală bucurie.

” În cursul lunii iunie, Andreea Damoc, în calitate de reprezentant al Asociației Optiplaza, a venit cu oferta de colaborare privind desfășurarea unei activități filantropice în beneficiul rezidenților noștri, prin asigurarea de consultații optometrice și confecționare de ochelari de vedere gratuit, în propriul atelier de montaj. Le mulțumim pentru ceea ce au făcut pentru noi. A iubi înseamnă a dărui fără a cere ceva în schimb, așadar să ne lăsăm conduși de iubire!” a declarat dr. Anca Florea, director Cămin pentru persoane vârstnice.

ochelari foto 2Afectarea vederii poate avea la origine cauze diferite, de la cele ușoare, până la cele mai grave, dar importantă este prezența la oftalmolog cât mai repede, calitatea vederii depinzând de rapiditatea prezentarii la medic.

Optiplaza este un brand care reunește sub același acoperiș moda și optica medicală, ce se definește prin servicii optice high class, prețuri competitive, o multitudine de branduri și un design arhitectonic adus la rangul de artă. S.C. Optiplaza S.R.L. este o firmă cu capital integral românesc care deţine lanţurile de magazine de optică medicală Optiplaza,Plusoptic, Optica Express si PoliceShop. Primul magazin Optiplaza a fost deschis în luna noiembrie 2004 în Bucureşti, astăzi deținând 40 de magazine la nivel național, două existând și la Târgu Mureș, Plus Optic, în cele două puncte de lucru ale hipermaketului Auchan.

Misiunea Optiplaza este de a oferi cele mai bune servicii şi soluţii în domeniul opticii, iar de anul acesta a înființat și o Asociație nonguvernamentală, cu scopul de a sprijini persoanele de vârsta a treia, care din cauza veniturilor prea mici, nu își permit achiziționarea unei perechi de ochelari de vedere.

Amalia VASILESCU

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close