Stiinta si tehnica

Sisteme de supraveghere video pentru linistea familiei tale. Alegerile perfecte pentru un plus de siguranta

Cand vorbim de familie, facem referire la oamenii cei mai importanti pentru noi, cei care ne sunt alaturi la bine si la greu si cei cu care ne putem bucura de zilele importante din viata noastra. Asigura siguranta familiei tale sau a angajatilor din compania ta cu sistem de supraveghere video exterior de cea mai buna calitate.

Ai face orice sa ii stii fericiti si linistiti, iar pentru aceasta probabil trebuie sa faci unele investitii semnificative.

Una din nevoile fundamentale ale unei persoane este siguranta. Daca un om nu simte ca este in siguranta, nu se poate bucura de liniste si fericire.

Piata iti pune la dispozitie multe optiuni dar nu stii ce sa alegi?

Camerele de supraveghere video sunt eficiente atat intr-o companie cat si acasa, acolo unde te pot feri de pierderi materiale si de persoane rau intentionate. Cu o camera video in casa iti poti proteja copii de bona care se poate comporta necorespunzator sau care nu isi face treaba asa cum i-ai cerut, fiind filmata in permanenta.

In ziua de azi, atat pe piata online cat si pe cea offline gasesti o multime de oferte pentru sistemele de supraveghere video. Un sfat ar fi sa nu optezi pentru ceea ce gasesti prin supermarket, ci sa alegi sa achizitionezi doar de la firme specializate, care stiu sa iti ofere si toate informatiile de care ai nevoie inainte de a lua o decizie finala de cumparare.

Daca nu stii ce sa alegi pentru casa ta, incearca sistemele de supraveghere video wireless. Acestea iti ofera mult mai mult confort si sunt mai practice. Camerele wireless pot fi folosite atat individual cat si integrate intr-un sistem complex de supraveghere. Unul din aspectele ce le face sa fie mai speciale este acela ca pot transmite inregistrarea live direct pe smartphone, iar tu vei putea fi la curent cu ceea ce se petrece în casa ta.

In funcție de modelul ales, te poti bucura de urmatoarele avantaje:

– poti alege camere atat pentru interior cat si pentru exterior;

– conexiune wireless;

– posibilitatea de a conecta camera la telefonul mobil sau la tableta;

– difuzor si microfon incorporat;

– stocarea inregistrarilor pe un card de memorie;

– inflarosu care permite inregistrarea pe timpul noptii la o calitate deosebita.

Daca doresti sa ai parte de un unghi mai mare de vizionare, poti alege camerele ce pot fi plasate pe tavan, iar astfel te vei bucuri de o imagine de pana la 380°.

Cu un sistem de supraveghere iti poti lasa linistit copilul acasa, in grija bonei, sau poti pleca in concediu fara sa iti faci griji de ceea ce se poate intâmpla in locuinta ta sau in jurul ei. Fiind conectat in permanenta cu imagini live din casa ta, poti fi mult mai linistit.

Polites, un distribuitor de incredere pentru sisteme de supraveghere video perfecte

Daca nu stii de la ce distribuitor sa cumperi sistemul de supraveghere pentru casa ta, alege sa ai incredere in Polites. Acestia iti pun la dispozitie un portofoliu bogat in produse profesionale, la preturi accesibile pentru fiecare familie. In plus, te poti bucura de servicii profesionale de instalare si mentenanta a sistemului de siguranta cumparat, dar si de garantie.

Asa cum pentru tine, siguranta familiei este cea mai importanta, pentru Polites cel mai important este sa ai parte de liniste, bucurandu-te de siguranta datorita produselor distribuite de ei. Viziteaza aici pentru a putea face alegerea potrivita privind securitatea casei tale.

Date de contact

0767 390 475

vanzari@e-camere.ro

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close