Auto

Subaru intră în forță pe piața mureșeană

Marca Subaru, prezentă pe piața mureșeană

Compania Hinode Motors a inaugurat joi, 22 ianuarie, la Târgu Mureș primul complex integrat de tip 3S, Showroom, Service și Piese de Schimb, marca SUBARU.

Centrul beneficiază de un spațios showroom unde sunt prezente toate mașinile din gama Subaru, care oferă avantajele oferite de combinația unică de tracțiune integral Symmetrical AWD și faimosul motor Subaru Boxer. “Dacă am ajuns să avem un showroom în județul Harghita am zis că este bine să ajungem și la Târgu Mureș. Considerăm că această criza financiară nu este un impediment, iar marca Subaru este o marcă care are locul ei în Târgu Mureș. Noul showroom va avea toată paleta de modele Subaru, de la marca Justy, până la Forester, Tribeca și Impreza, care poate sunt noutăți pentru cei care nu au intrat încă în contact cu marca Subaru”, a precizat Gereb Levente, managerul general al Hinode Motors, filiala Harghita ?i Mure?.

Motorul Boxer Diesel, tehnologia inovatoare Subaru

Sistemul Symmetrical AWD a fost conceput inițial de Subaru în anul 1972 și de atunci este îmbunătățit în mod constant cu tehnologie de ultimă oră. Sistemul are amplasate transmisia, transferul de putere la arborele cardanic și diferențialul spate în linie dreaptă, în spatele motorului Subaru Boxer Diesel, noutatea Subaru, fiind echilibrat și având o construcție simplă, cu un centru de greutate mai coborât decât la alte sisteme AWD. Acest sistem va echipa aproape toate modelele Subaru. De asemenea, în cazul în care o roată patinează, distribuția cuplului între roțile față și spate este controlată automat “Aici, mureșenii vor beneficia de o modernă unitate de service, unde cei mai buni tehnicieni și cea mai modernă tehnologie Subaru va asigura viitorilor clienți servicii de un înalt grad de profesionalism, în concordanță cu cerințele de calitate și standardele impuse de către producător. Investiția făcută aici este dovada angajamentului Hinode Motors de a reprezenta la cel mai înalt nivel numele mărcii Subaru”, a continuat managerul general al Hinode Motors. Cel mai nou model Subaru apărut pe piața românească este Forester, a cărui prezentare oficială a avut loc în urmă cu două luni și va fi urmat de modelul Impreza Boxer Diesel. Prețurile mașinilor Subaru pornesc de la valoarea de 11000 euro cu TVA.”Prețurile sunt la nivelul competiției, poate chiar și mai mici. Avem discounturi destul de consistente la anumite modele, iar achiziția se poate face și prin sistemul leasing”, a explicat Gereb Levente.

Istoria Subaru, legată de tracțiunea 4×4

Istoria Subaru este legată de Fuji Heavy Industries, o companie producătoare a unei game variate de echipamente de transport, având la bază tehnologii de ultimă oră, o companie specializată și în gama de navete spațiale. |n urmă cu 40 de ani Subaru a lansat primul model și pe tot parcursul istoric a ținut la combinația tracțiunii de 4×4, a creat produse pline de individualitate, ducând în același timp o activitate de pionierat și respectând tradiția. “|n momentul în care compania a creat autoturismul a dorit să se asigure că mașina va conferi toate posibilitățile și istoria a demonstrat acest lucru, atât prin campionate de raliuri cât și prin folosința zilnică a mașinilor Subaru”, a cocluzionat Gereb Levente.

|n România Subaru Motors Trading este de trei ani de zile importator al mărcii Subaru, la ora actuală în țară, existând nouă showroom-uri Subaru, două în București, ș câte unul în Iași, Timișoara, Brașov, Miercurea Ciuc, Cluj Napoca, Târgu Mureș și Pitești care, urmează a fi inaugurat în cursul lunii mai.

Arina CORDUNEANU

arina@ziaruldemures.ro

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close