Social

Ajută la dotarea maternităților din județ!

3-salvati copiiiOrganizația Salvați Copiii filiala Mureș demarează un eveniment de strângere de fonduri, în ziua de 21 noiembrie, de la ora 10.00, în Promenada Mall. Scopul acțiunii este de a aduna fondurile necesare pentru achiziționarea echipamentelor medicale, care pot asigura cea mai bună îngrijire a nou-născuților prematuri. În acest sens, se urmărește dotarea Secției de Neonatologie Prematuri -Spitalul Clinic Județean Mureș cu un aspirator secreții, infuzomate tip Agilia și cântare copii.

Campania este o activitate din proiectul “Fiecare Copil Contează”, proiect inițiat de Salvați Copiii în anul 2010 ca parte a campaniei mondiale Every One, care urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la cinci ani. Prin proiectul “Fiecare Copil Contează”, membrii organizației propun diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a mortalităţii copiilor sub cinci ani, în perioada 2010 – 2015.

În urma campaniilor organizate pe plan local, începând cu anul 2012 și până în prezent, Salvați Copiii a dotat Secția de Neonatologie Prematuri – Spitalul Clinic Județean Mureș cu un audiometru în valoare de 11 532 euro și un monitor de funcţii vitale, un compresor medical de aer în valoare de 6 200 euro precum și Clinica de Neonatologie – Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș cu un incubator de transport în valoare de 10 000 euro.

Oricine poate susține lunar proiectul organizaţiei Salvaţi Copiii pentru dotarea maternităţilor cu echipamente medicale. Contribuţia lunară poate face diferenţa pe termen lung. Din acest motiv, Salvaţi Copiii oferă cea mai uşoară metodă de a susţine această cauză: trimiteți un SMS la 8844!

Mai multe informații despre donația prin sms găsiți accesând acest link: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040007

Amalia VASILESCU

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close