Administratie

Autostrada Câmpia Turzii ”“ Târgu Mureș finanțată prioritar în 2014

Vestea extrem de bună pentru mureșeni și clujeni, dar și pentru ardeleni, a fost se pare tranșată ieri seară într-o negociere finală dintre președintele PNL, Crin Antonescu, și premierul Victor Ponta. Ministerul Transporturilor și guvernul României beneficiază de o prevedere expresă a UE prin care banii europeni necheltuiți în exercițiul financiar 2007 – 2013 pot fi utilizați prioritar funcție de decizia politică la nivel național în anul 2014.

În aceste condiții, după o serie de dezbateri publice și negocieri dure, fie in conferințe de presă, fie în Parlament, despre viitorul autostrăzilor, se dovedește că Mureșul rămâne în prim planul interesului național și pe harta investițiilor majore guvernamentale. TAROM a rămas. Strategia pe 2014 a Aeroportului Transilvania fost votată în Consiliul Județean joia trecută.

Iată că și Autostrada Transilvania, investiția Câmpia Turzii – Ungheni –  Leordeni – Ilieni repornește spre județul Mureș. Din bani UE. În 2014.

Anul predominant cultural 2013 de la Consiliul Județean în mandatul Ciprian Dobre începe să se transforme în anul economic 2014 la CJ Mureș.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close