AdministratiePoliticStil de viata

Gabriela Firea: „Cu cei care mai continua minciuna cu defrisarile si restaurantele ma voi vedea direct la tribunal”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat, prin intermediul unei postari pe Facebook, faptul ca in proiectul de restaurare a Parcului Cismigiu nu este nicaieri prevazuta infiintarea unor spatii comerciale noi, si nici defrisari.

„Resping ferm orice zvonuri, insinuari si intoxicari ale opiniei publice care fac referire la asa-zise defrisari ale unor arbori cu valoare istorica si consider ca este injositor pentru orice om politic sa se foloseasca de oameni de valoare pe care, inducandu-i in eroare, sa-i transforme in instrumente politice! Este ultima precizare publica pe care o fac. Cu cei care mai continua minciuna cu defrisarile si restaurantele ma voi vedea direct la tribunal! Am inteles ca reprezentanti ai unor asociatii si partide doresc prin orice mijloace sa ‘salveze’ Parcul Cismigiu de la reabilitare!

Vazand ca nu au obtinut in mediul online efectele scontate, sustinand, eronat, ca Primaria Capitalei vrea sa defriseze copaci din Parcul Cişmigiu, incearca acum sa profite de sensibilitatea pentru probleme ecologice a unor personalitati culturale, de a caror imagine doresc sa se foloseasca pentru a derula o campanie calomnioasa impotriva mea si a Primariei Capitalei. Proiectul nu propune infiintarea unor noi spatii comerciale si nici defrisari de arbori pentru realizarea de restaurante, ci sunt prevazute plantari noi, dar si demontarea unor constructii care imprima parcului o imagine improprie. Subliniez inca o data ca toate interventiile vor fi corelate cu statutul de monument istoric al parcului”, a declarant Gabriela Firea.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close