Politic

Gabriela Firea, noi propuneri pentru proiectul ce interzice unele masini din centrul Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a venit cu noi propuneri in privinta proiectului ce interzice accesul unor masini in centrul Bucurestiului.

„Dacă posedă acum un automobil poluant, în zona centrală nu va mai avea acces, iar în restul Bucureștiului va trebui să plătească o vinietă – și nu e ieftină. Dacă acele persoane trăiesc în centru, aici apare problema, pentru că nu vor mai putea pleca de acasă cu mașina și dacă sunt plecați în vacanță, de la 1 ianuarie vor avea o problemă.

Special pentru această categorie analizăm includerea rezidenților din zona centrală care sunt proprietarii unor mașini non-Euro într-un program prin care, împreună cu Primăria Capitalei, să fie sprijiniți, dacă nu mai au mașini, să își ia una nepoluantă, daca au una sărenunțe la ea și să existe o despăgubire sub formă de vouchere. Una e să faci un drum, două, în Capitală, cu o masină poluantă, și alta e să faci zeci de curse. Am început dialogul cu firmele care dețin taximetre și cu taximetriștiindependenți, vrem sa discutăm cu ei și împreună să găsim o soluție ca și taxiurile să se înscrie în această luptă cu poluarea și aglomerația”, a declarat Gabriela Firea.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close