Politic

Gratiela Gavrilescu: „Toate trebuie facute in sensul de a diminua reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si emisiile de CO2”

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat faptul ca trebuie indepartate definitiv de pe piata masinile cu norme de poluare Euro 0, 1, 2 sau Euro 3.

„Nu numai ca Romania trebuie sa-si faca tintele, dar este normal sa putem sa indepartam din casele noastre si din institutiile mari toate echipamentele electronice si electrocasnice care sunt, in momentul de fata, mari consumatoare de energie. Toate trebuie facute in sensul de a diminua reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si emisiile de CO2, si aici fac referire la Programul “Rabla”.

In acelasi timp, trebuie sa ne gandim foarte bine pentru anul viitor la o metoda prin care toate masinile care au Euro 0, 1, 2, 3 sa fie cumva indepartate de pe piata. Acest lucru trebuie sa fie facut numai printr-o asumare, dar si printr-un mod in care sa nu putem fi atacati la Curtea Europeana de Justitie a Uniunii Europen.”, a declarat Gratiela Gavrilescu.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close