Uncategorized

Buda saptamânii

Ne-am gândit la o noua rubrica. În care „victimele†sa fie localurile din oras. si cum se zice ca baia (WC-ul) este oglinda unui restaurant/bar/fast-food etc ne-am gândit sa facem câte o mica vizita prin cele mai circulate toalete din oras. În fiecare saptamâna va vom prezenta câte una care ar face un inspector de la DSV sa-si puna mâinile în cap. Sau în mod normal sa închida localul.

Gradina de vara cu baie penala

 Se mai întâmpla sa-ti fie foame. Se mai întâmpla sa-ti fie foame. Se mai întâmpla sa ai bani de un restaurant. Se mai întâmpla sa manânci la restaurant. Se mai întâmpla ca dupa aceea sa-ti vina sa te…no, întelegeti, digestia e un proces complex ar carui rezultat final e de cacao. O parte importanta a imaginii unui restaurant si un factor important asupra parerii consumatorului asupra localului este grupul sanitar, toaleta, W.C.-ul, buda, locul unde împaratul merge pe jos, sau ce alte denumiri mai are closetul. Prin urmare, pe cât de curate sunt tacâmurile si farfuriile pe/cu care mâncam, pe atât de curata trebuie sa fie si toaleta, în care „returnam†mâncarea restaurantului… într-un fel.
Gradina de vara de exemplu e printre putinele localuri unde poti merge cu placere, e umbra, racoare, nivelul de cocalari si pitipoance se mentine scazut pe tot parcursul verii. În plus, mâncarea si bautura e ieftina. Bei bere, bei suc, bei ce bei, mai trebuie si eliminat. si când mergi sa elimini dai de o buda care emite un iz deranjant pe plan olfactiv. Adica pute. si pute rau. Asta pe lânga pelicula de lichid necunoscut de pe podea. Oricât s-ar aerisi de putoare tot nu se poate scapa, oricum usa de la intrare lipseste, si logic, aerul  ar trebui sa intre. De intrat însa intra doar clientii ale caror cai respiratorii nu vor mai fi niciodata la fel. Totusi, cu ultimele puteri prinzi curaj, îti acoperi nasul si intri în toaleta. Vasul de W.C. îti zâmbeste malefic, decorat cu urme maronii, cu siguranta nu ciocolata, cel putin nu în starea ei originala, care e în magazine.
si nu întelegem de ce patronul de la Gradina nu investeste în niste pisoare normale, pastrându-le cu mândrie pe cele existente, care le-au folosit poate si parintii nostri daca nu bunicii? Plus ca femei care sa faca curatenie sunt pe toate drumurile pe criza asta. si la preturi promotionale.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close