Politic

Carmen Dan: „O demisie o voi depune numai atunci cand partidul mi-o va cere”

Carmen Dan refuza sa isi dea demisia. Ministrul de interne a mentionat faptul ca acest gest ar fi nejustificat si ca nu va recurge la asta, pentru ca nu are nicio responsabilitate privind organizarea votului la alegerile europarlamentare.

„O demisie o voi depune numai atunci cand partidul mi-o va cere. Am discutat cu doamna prim-ministru si ma simt nevoita sa dezamagesc: nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat. Nimeni nu ar trebui sa fie deranjat de timpul necesar exercitarii votului, asa cum nimeni nu s-a aratat deranjat de referendumul solicitat de presedinte a fi organizat in aceeasi zi. Altfel ar fi stat lucrurile daca era un singur buletin de vot si astazi nu ar mai fi fost motive pentru solicitarea impertiva si nejustificata a demisiei. Nu e supriza ca domnul presedinte imi cere demisia.

Nu e prima data si e de notorietate aceasta idee fixa. Politic, ii raspund ca nu ma impresioneaza astfel de cereri urgente, chiar daca acestea sunt dublate de riscul unor dosare penale. De fiecare data o demisie din functie o voi depune numai atunci cand partidul din care fac parte mi-o va cere. Am discutat cu doamna prim-ministru dupa ce am ascultat declaratia presedintelui si ma vad nevoita sa-l dezamagesc: nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat.”, a declarat Carmen Dan.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close